mb pisze:Powiem więcej:
tylko legowiska, zawierające koty, są prawdziwie piękne - puste legowisko, choćby wyszywane drogimi kamieniami, jest jak wydmuszka, bez treści
Dokładnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:Powiem więcej:
tylko legowiska, zawierające koty, są prawdziwie piękne - puste legowisko, choćby wyszywane drogimi kamieniami, jest jak wydmuszka, bez treści
weatherwax pisze:No proszę! Gratuluję i Adzie i Tobie!
Anna61 pisze:Super, że Ada ma wyniki w normiei oby jeszcze długo były w niezmienionych parametrach.
![]()
kciuk pisze:A u mnie, 22 maja minął rok od odejścia Broni..
Anna61 pisze:Smutne rocznice ale i są dobre jak 2 latka Laluni w domku u Ciebie Marysiu.![]()
Życzę co najmniej jeszcze 20 razem.![]()
wiesiaczek1 pisze:Spróbuj sobie powiedziec, że muszę jeszcze pracować. Muszę.
mb pisze:wiesiaczek1 pisze:Spróbuj sobie powiedziec, że muszę jeszcze pracować. Muszę.
Cały czas to sobie powtarzam, bo tak jest w rzeczywistości.
Kończę spłacać pożyczkę i ciężko by mi było robić to bez pracy.
Ale zgodziłam się przejąć obowiązki osoby, która ostatnio przeszłam na emeryturę, a kierownik w ciągu 2,5 miesiąca nie był w stanie załatwić dla mnie nawet niezbędnych na tym stanowisku uprawnień do korzystania z systemu informatycznego, co sprawia, że choćbym chciała pracować, to nie bardzo mogę.
Już były dwie awantury w tej sprawie, a w poniedziałek będzie trzecia
Mamy kierownika i jego zastępcę, każdy z nich zarabia prawie 2 razy tyle, co my, a to my musimy ich gonić, żeby zrobili dla działu cokolwiek.
Dobrze, że jest Mundial, przynajmniej odetchnę trochę od tego burdelu.
wiesiaczek1 pisze:mb pisze:wiesiaczek1 pisze:Spróbuj sobie powiedziec, że muszę jeszcze pracować. Muszę.
Cały czas to sobie powtarzam, bo tak jest w rzeczywistości.
Kończę spłacać pożyczkę i ciężko by mi było robić to bez pracy.
Ale zgodziłam się przejąć obowiązki osoby, która ostatnio przeszłam na emeryturę, a kierownik w ciągu 2,5 miesiąca nie był w stanie załatwić dla mnie nawet niezbędnych na tym stanowisku uprawnień do korzystania z systemu informatycznego, co sprawia, że choćbym chciała pracować, to nie bardzo mogę.
Już były dwie awantury w tej sprawie, a w poniedziałek będzie trzecia
Mamy kierownika i jego zastępcę, każdy z nich zarabia prawie 2 razy tyle, co my, a to my musimy ich gonić, żeby zrobili dla działu cokolwiek.
Dobrze, że jest Mundial, przynajmniej odetchnę trochę od tego burdelu.
No to juz wiemy na czym siedzimy.![]()
Na pozyczce.
Życzę mocy, niech będzie z Tobą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 30 gości