DT u Bastet. Amirek i Tycia w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 13, 2018 20:09 Re: Opowieści tymczasika Amirka - JEST IMPREZA!

Amirku, to i my się pożegnamy!
Wspaniałą imprezę urządziłeś!
Niech Ci się wiedzie, Słoneczko, w nowym domku!
A i postaraj się coś napisać czasem!
Będziemy tęsknić!
Kitka i Ignaś
P.S. Masz szczęście, chłopaku, bo ja w domu tymczasowym rok siedziałam i nikt mnie nie chciał.
Kitka

saaga

Od: Śro cze 10, 2015 18:15

Post » Nie maja 13, 2018 20:12 Re: Opowieści tymczasika Amirka - JEST IMPREZA!

ewkkrem pisze:Amirku, kochany mój syneczku, Wszystkiego najlepszego w nowym domku. Musimy się już pożegnać bo wujek ledwie żyje. Jeszcze kilka dni porozmawiamy na miau a później się okaże.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i do usłyszenia.
Drops i Maciek.

Dzięki Kochany Tatko! Dzięki Wujciu Maćku! Dolećcie szczęśliwie do domku! To była moja najlepsza impreza! Usłyszymy się niebawem!
Amir
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Nie maja 13, 2018 20:14 Re: Opowieści tymczasika Amirka - JEST IMPREZA!

enig pisze:Wspaniała impreza mój ty przystojniaku Amirku pyszne jedzonko Twoja Duża przygotowała było cudownie!!! Amir koteczku życzę Ci wszystkiego najlepszego w Nowym Domku! i odzywaj się bo będziemy tęsknić a najbardziej KociaMama przecież ona odratowała Cię jak byłeś takim małym chucherkiem. Ja już niestety muszę się pożegnać muszę odstawić fotel do Paryża do Luwru zanim się zorientują że ich fotel na Forum Miau stoi. Do zobaczenia!

Hahaha, Ciotka! Jesteś the best! Żebym ja tak się nauczył mieć podobny luzik do Twojego! Dzięki serdeczne za przyjście! Było super! Wracaj szczęśliwie do domciu i życzę udanego odstawienia cichcem fotela! :-))) Oby alarmy w Luwrze się nie włączyły!
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie maja 13, 2018 20:16 Re: Opowieści tymczasika Amirka - JEST IMPREZA!

saaga pisze:Amirku, to i my się pożegnamy!
Wspaniałą imprezę urządziłeś!
Niech Ci się wiedzie, Słoneczko, w nowym domku!
A i postaraj się coś napisać czasem!
Będziemy tęsknić!
Kitka i Ignaś
P.S. Masz szczęście, chłopaku, bo ja w domu tymczasowym rok siedziałam i nikt mnie nie chciał.
Kitka

Kochany Dziadziu! Kochana Ciociu Kitko! Bardzo Wam dziękuję, że byliście! Było mi z Wami wszystkimi cudownie! Też będę tęsknił... za wszystkimi! Obym miał udane towarzystwo w nowym domku! Uściskuję Was i pozdrówcie ode mnie drzewko, na które się wspinałem!
Amir
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pon maja 14, 2018 14:15 Re: Opowieści tymczasika Amirka - JEST IMPREZA!

Amirku, moja Duza jest gapa bo nie znalazla Twojej imprezku i przez to przegapilam najlepsze!!! :placz:
Ale zycze Ci wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Zycia, bo chyba smialo mozna tak to nazwac :)
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Pon maja 14, 2018 14:16 Re: Opowieści tymczasika Amirka - JEST IMPREZA!

To pisalam ja Kurka Kurkumka Zlotopiorka
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Pon maja 14, 2018 17:45 Re: Opowieści tymczasika Amirka - JEST IMPREZA!

Synuś, synuś, gdzie jesteś?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon maja 14, 2018 17:56 Re: Opowieści tymczasika Amirka - JEST IMPREZA!

Cześć Mamciu. Jeszcze jestem. Jutro z rana mnie zabierają do weterynarza, na szczepienie chyba... A potem zobaczymy. Czy szczepienie to jest coś strasznego? No i jak podobała Ci się moja impreza?
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pon maja 14, 2018 17:58 Re: Opowieści tymczasika Amirka - JEST IMPREZA!

KociaMama44 pisze:Cześć Mamciu. Jeszcze jestem. Jutro z rana mnie zabierają do weterynarza, na szczepienie chyba... A potem zobaczymy. Czy szczepienie to jest coś strasznego? No i jak podobała Ci się moja impreza?

Imprezka była cudowna, jestem naprawdę dumna z Ciebie :)
A szczepienie da się przeżyć, to w końcu tylko mały kuj i już

MaryLux

Post » Pon maja 14, 2018 18:01 Re: Opowieści tymczasika Amirka - JEST IMPREZA!

MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:Cześć Mamciu. Jeszcze jestem. Jutro z rana mnie zabierają do weterynarza, na szczepienie chyba... A potem zobaczymy. Czy szczepienie to jest coś strasznego? No i jak podobała Ci się moja impreza?

Dzięki! :) A co do szczepienia, dam jutro znać, czy przeżyłem... :-/
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pon maja 14, 2018 18:07 Re: Opowieści tymczasika Amirka - JEST IMPREZA!

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:

Lepiej przeżyj

MaryLux

Post » Wto maja 15, 2018 2:00 Re: Opowieści tymczasika Amirka - I KOLEJNE FOTKI :-)

Hej Kocia Mamo:)!
Fajnie móc Cię odwiedzić w Twoim domku i poznać Amirka i pozostałą część kociej ekipy:)! Jak się macie koty:)?

KociaMama44 pisze:Tu z wujkiem Matrixem.
Prawda, że jesteśmy podobni? :mrgreen:
Obrazek

Jaka różnica w wielkości 8O ! Uderzająca!
Ile ma maluszek Amirek? Super,że może się socjalizować z innymi kotami:). A jaki miziasty do ludzi! Jak na dziko żyjącego kotka uważam,że to super!
Mój Maj, chciałabym by i on tak mi pozwalał trzymać się na kolanach brzuszkiem do góry jak Twój Amirek Kocia Mamo:). Mały Amirek jest przesłodki:)!

Patrzę na to zdjęcie i widzę,że Amirek, przynajmniej na nim, jest kulką jak każdy kociak być powinien:). Szybko go podtuczyliście :D.

Nam z Majem też się podoba jego opowieść:). Będziemy zaglądać:). Mojemu Majowi przydałby się kolega bardzo,a Amirek bardzo dobrze trafił, bo nie dość,że na fajnych dużych, to jeszcze na fajne starsze koty:).

Bardzo podoba mi się co napisałyście dziewczyny odnośnie tego,że skąd te maluchy wiedzą do kogo się udać by dostać opiekę to dla Was czarna magia (to Enig tak chyba fajnie ujęła:) a Ty Kocia mamo tak fajnie rozwinęłaś w temacie :) ).

Czy koty faktycznie interesują się tą grą, która jest na zdjęciu na pierwszej stronie wątku? Ta gdzie trzeba wygrzebać smakołyk? Widziałam takie dla psów, ale dla kota też się sprawdzi, prawda? Pytam, bo szkoda mi wydać kasę, jeśli moje maleństwo miałoby olać potem zabawkę.
aleksandra&maj

Post » Wto maja 15, 2018 19:06 Re: Opowieści tymczasika Amirka - JEST IMPREZA!

kwiryna pisze:Amirku, moja Duza jest gapa bo nie znalazla Twojej imprezku i przez to przegapilam najlepsze!!! :placz:
Ale zycze Ci wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Zycia, bo chyba smialo mozna tak to nazwac :)

Dziękuję Ci Kurko! Szkoda, że Cię nie było, był świetnie! Pozdrawiam Cię bardzo!
Amir
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Wto maja 15, 2018 19:08 Re: Opowieści tymczasika Amirka - JEST IMPREZA!

MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:

Lepiej przeżyj

Sczepienie przeżyłem - okazało się nie takie złe! Ale okazało się, że mam jeszcze w uszkach drodżaki, (całą kolonię! :strach: ) i teraz trzeba mi zakraplać codziennie coś takiego, co się nazywa Oridermyl. Ale to częściowo będzie robić moja obecna Ciocia, a częściowo moja nowa Duża, do której chyba jadę w weekend!
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

[poprzednia][następna]