Amiruś, ale fajna budka!
Chętnie się zdrzemnę minutkę!
Dziękuję Wnusiu!
Dziadek Ignaś
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
enig pisze:ewkkrem pisze:enig pisze:
Łaciu, skąd Ty wytrzasnęłaś mojego (prawie) sobowtóra?
Z tą walerianą możesz mieć racje, bo albo wysyłają mi się posty dwukrotnie albo wcale.
Amirku - tata już nie chce walerianki.
Drops.
Drobsiu czy ty już podwójnie widzisz ? jaki sobowtór? Przecież to ty w fotelu, którego z przed telewizora na imprezę przytargałeś! Amirku walerianki dla tatusia już nie!
enig pisze:o fotel widzę!
KociaMama44 pisze:Tatuśku, donic to ja tu nie mam, ale zapraszam wszystkich do zabawy w tunelu! Kto chętny?? Ciociu Kitko? Ciociu Łaciu? Ja już w nim siedzę!
enig pisze:KociaMama44 pisze:Ależ proszę Mamusiu!
Tu masz dokładkę koreczków, a tu dokładkę pasztetu!
A może spróbujesz moli na desce?? Jest jeszcze troszkę!
Nie ma juz moli zjadłam wszystkie
KociaMama44 pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Kuleczki w śmietanie - brzmi ekstra. Myszotor to jeszcze u nas w ludówce stoi (przedwczorajszy)
Drops.
Weźmy wszystkiego po trochę
No to Mamuś też dla Ciebie - proszę:
Kuleczki w śmietance i sorbet z kocimiętką! (Bo torcik już zjadłaś? Chyba, że chcesz jeszcze??)
ewkkrem pisze:AMIRKU - TO NIE CIOCIA - TO JA MACIEK. TYLKO SIĘ LEDWO MIESZCZĘ. MYSZĘ SIĘ ODCHUDZIĆ. TUNELE FAJOWE TYLKO DLA MNIE ZA MAŁE.
MACIEK.
MaryLux pisze:KociaMama44 pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Kuleczki w śmietanie - brzmi ekstra. Myszotor to jeszcze u nas w ludówce stoi (przedwczorajszy)
Drops.
Kuleczki w śmietance i sorbet z kocimiętką! (Bo torcik już zjadłaś? Chyba, że chcesz jeszcze??)
Myszosoczek poproszę
KociaMama44 pisze:MaryLux pisze:KociaMama44 pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Kuleczki w śmietanie - brzmi ekstra. Myszotor to jeszcze u nas w ludówce stoi (przedwczorajszy)
Drops.
Myszosoczek poproszę
Nie ma...Może być woda z kociej fontanny??
ewkkrem pisze:KociaMama44 * choć nałowimy moli dla Lusi. Amirek niech się bawi.
Drops.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, muza_51, zuza i 16 gości