Moderator: Estraven
KociaMama44 pisze:ewkkrem pisze:Moja ukoffanaLusiu.
Witam Cię serdecznie. Mam nadzieję, że wczoraj zachowałem się jak na tatę przystało. Amirek był chyba szczęśliwy. Starałem się. Naprawdę!!!. Czasem w życiu tak bywa, że raz jest mama a raz tata. Ja myślę, że się dobrze uzupełniamy. Może pomyślimy o następnej adopcji?. Amirek niedługo - już jutro - wyfrunie z naszego gniazdka. Pusto będzie.
Co o tym myślisz?.
Twój Drops.
Tatku, Mamciu, ja po imprezce będę jeszcze parę dni u Cioci, bo jeszcze muszę mieć kobtrolę u jakiegoś tam weterynarza.. (kto to u licha jest?) I jeśli wszystko będzie dobrze ze mną, to mam być zaszczepiony, czy jakoś tak. Więc jeszcze przez parę dni po imprezce będę u obecnej cioci. Nie wiem kiedy ostatecznie weźmie mnie do siebie nowa duża, ale coś chyba za około tydzień. Jednak oficjalną imprezę pożegnalną chciałem zrobić tak na spokojnie, w jakiś wolny dzionek, bo potem może być już różnie.. Ale dopóki jeszcze będę u tej cioci, u której jestem teraz, to jeszcze będę pisał..
Amir
KociaMama44 pisze:Mamciu, nie mogę się już doczekać Was z Tatusiem jutro u mnie! Buziaki!
Amir
MalgWroclaw pisze:Żadnej burzy. Popatrz, co się działo w Łodzi.
kwiryna pisze:Kukuryku, pobudka!!! Kurka
ewkkrem pisze:Lusiu, synek czeka i płacze do mamy.
Drops.
MaryLux pisze:MiauMam neta w domu

Hannah12 pisze:Lusiu, brawo. Net w domu, to super. Możesz teraz prowadzić całodzienne pogaduchy. A komp też już zamontowany i rozpoznany?
Lusiu, we wtorek przez cały dzień trzymaj kciuki za dużego Pysi. Zdaje międzynarodowy egzamin, 4 komisje, 4 oddzielne egzaminy, każdy ustny i trwa 30 min.. A zdaje w Szwecji, jutro leci do Uppsala.
za Dużego Pysimir.ka pisze:MaryLux pisze:MiauMam neta w domu
świetnie

Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MiauMam neta w domu
To może częściej się będziesz pojawiać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, MB&Ofelia i 25 gości