Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:No i jak, syneczku, dotarłeś do domku?
Bezpiecznie?
Nie byłeś głodny? (na imprezce to malutko zjadłeś).
Nie byłeś zbyt zmęczony?
Dobrze się czujesz?
Nic nie zaszkodziło?
Troskliwy tata Drops.
PS mama jeszcze się do mnie nie odezwała.
Sam nie wiem i mam hamletowski dylemat - bać czy nie bać, oto jest pytanie.
ewkkrem pisze:Kochany syneczku! Na pewno będę. Będę Cie rozpieszczał, zachęcał do figli, kopania w donicach, biegania, hasania, drapania. No i na pewno maja duża zemści się na Twojej cioci - pisaniem, pisaniem, pisaniem, pisaniem, pisaniem, pisaniem itd.
Nie bardzo wiem na czym to zemsta polega ale mojej dużej wierzę na kocie słowo. Jak bum cyk cyk dotrzyma.
Tata Drops.
ewkkrem pisze:Amirku, kochanie, jak podczytuje to na pewno się zarazi miauową chorobą.
Hurrra - jest nadzieja.
A jak podczytuje to właśnie do niej:
Nowa Duża Amirka. Nie zabieraj Go nam. Jak nie będziesz na miau to ja i Lusia stracimy naszego syneczka. Kochasz kotki? Jeżeli tak to nie możesz nam tego zrobić. To naprawdę niewiele wysiłku. Wystarczy raz na tydzień coś skrobnąć albo Amirkowi udostępnić komputer.
Poza tym to forum miau jest kopalnią wiedzy o kotkach, ich potrzebach, chorobach i może pomóc w wychowaniu kotka.
Tym razem - ewkkrem.
(Drops oczywiście patrzy przez ramię co piszę i kibicuje.
ewkkrem pisze:A i jeszcze - gotować to ja nie umiem - ale kogel-mogel to dla Cioci mogę zrobić. Pamiętam moją gafę z urodzin Maćka. Pomyliłem Twoją Ciocię z Myszolandią. Mam nadzieję, że nie wszyscy dostrzegli ale Twoja Ciocia na pewno. KociaMama44 - przepraszam![]()
Drops.
PS. Zaczyna się
ewkkrem pisze:Cześć Amirku. jestem przed czasem bo może Twoja ciocia potrzebuje pomocy.
Zgłaszam się na ochotnika. Dla synka - wszystko. Posprzątać?, Przekopać doniczki?. poczesać trawkę?
Drops.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 8 gości