InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 09, 2018 19:22 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:Mamuśku, czy my się z tą moją imprezą pożegnalną możemy przemówić na niedzielę na 18.30?
Ciotce coś wypadło w sobotę...
Amir

Dobrze, mi tak też lepiej pasuje

Ok, super!

A poza tym jesteśmy zaproszeni na urodziny wujka Maćka, synu

A kiedy???
Amir

Nie wiem :oops: Zapytajmy Tatę

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro maja 09, 2018 19:23 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

kwiryna pisze:
MaryLux pisze:
kwiryna pisze:Amirku zazdroszcze Ci brata :)

A ja nie. Lubię być jedynaczką

Bo Ty Lusiu znalas inne koty a ja zadnego!

:201461 :201461 :201461

MaryLux

Post » Śro maja 09, 2018 22:22 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

A tu wszyscy siedzicie u Lusi! To ja też się przysiądę tylko przytargam swój fotel.
Obrazek
Amirku kociątko wychowasz swoją nowa Dużą i nowego braciszka. Kotki to potrafią. A my tu będziemy mieć wszyscy na Ciebie oko.
Drops się objawił ha ha wiedziałam, że będzie o braku internetu nawijał ale cieszę się bo też zaczęłam się martwić o łobuza.
KOCI IDEAŁ zagnieździł się w moim domku.
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=184194

enig

Od: Pon lut 12, 2018 19:58

Post » Śro maja 09, 2018 22:36 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 czy poprosiłaś fundację o pomoc w szukaniu domu? właśnie się nad tym zastanawiam, bo fundacja to bardziej oficjalna droga adopcji niż osoba prywatna. Chciałabym swojej Łaciatce zapewnić maksimum bezpieczeństwa.

enig

Post » Czw maja 10, 2018 8:06 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Lusieńko, moja koffana :1luvu: Nie przegonisz niewinnego Dropsa? Oj już mi się dostało od innych a Ty nie powiedziałaś złego słowa. Koffana jesteś. Mam nadzieję, że przylecisz do Maćka na urodziny w piątek ok 19,00.
Twój Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Czw maja 10, 2018 15:34 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

enig pisze:KociaMama44 czy poprosiłaś fundację o pomoc w szukaniu domu? właśnie się nad tym zastanawiam, bo fundacja to bardziej oficjalna droga adopcji niż osoba prywatna. Chciałabym swojej Łaciatce zapewnić maksimum bezpieczeństwa.

Enig, nie prosiłam fundacji o pomoc, bo Amirek jest fundacyjny. Ja się zgłosiłam jako domek tymczasowy dla niego, i mi go przywieźli z fundacji. A co do szukania domku przez fundację, to osoby chcące adoptować zwierzaka z fundacji, muszą wypełnić ankietę adopcyjną i zgodzić się na wizytę przedadopcyjną. Więc przyszła Duża Amirka właśnie tak zrobiła - wypełniła formularz, przeszła procedurę, i czeka ją jeszcze wizyta PA. Dopiero wtedy Amirek i Andrzejek pojadą do niej. Ale to przez fundację wszystko. Ja tylko daję domek tymczasowy Amirkowi.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Czw maja 10, 2018 18:44 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

enig pisze:A tu wszyscy siedzicie u Lusi! To ja też się przysiądę tylko przytargam swój fotel.
Obrazek
Amirku kociątko wychowasz swoją nowa Dużą i nowego braciszka. Kotki to potrafią. A my tu będziemy mieć wszyscy na Ciebie oko.
Drops się objawił ha ha wiedziałam, że będzie o braku internetu nawijał ale cieszę się bo też zaczęłam się martwić o łobuza.

Łaciata, jesteś podobna do mnie

MaryLux

Post » Czw maja 10, 2018 18:45 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

ewkkrem pisze:Lusieńko, moja koffana :1luvu: Nie przegonisz niewinnego Dropsa? Oj już mi się dostało od innych a Ty nie powiedziałaś złego słowa. Koffana jesteś. Mam nadzieję, że przylecisz do Maćka na urodziny w piątek ok 19,00.
Twój Drops.

Jutro o 19 to moja Duża będzie na jakowymś kursie :placz:

MaryLux

Post » Czw maja 10, 2018 18:47 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Lusiu zobacz na moim wątku Drops z bratem zdjęcia swoje w pozach swobodnych prezentują!

enig

Post » Czw maja 10, 2018 18:58 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

MaryLux pisze:
enig pisze:A tu wszyscy siedzicie u Lusi! To ja też się przysiądę tylko przytargam swój fotel.
Obrazek

Ale Conchita Wurst jest tylko jedna! (Łacia) :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Czw maja 10, 2018 19:02 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Jak zrobie karierę w szołbizie wszyscy jedziemy na wakacje! na Hawaje!

enig

Post » Czw maja 10, 2018 19:18 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

enig pisze:Lusiu zobacz na moim wątku Drops z bratem zdjęcia swoje w pozach swobodnych prezentują!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux

Post » Czw maja 10, 2018 19:19 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:
Obrazek

Ale Conchita Wurst jest tylko jedna! (Łacia) :mrgreen:

Miau

MaryLux

Post » Czw maja 10, 2018 19:19 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

enig pisze:Jak zrobie karierę w szołbizie wszyscy jedziemy na wakacje! na Hawaje!

:ok: :ok: :ok:

MaryLux

Post » Pt maja 11, 2018 14:49 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 pisze:
enig pisze:KociaMama44 czy poprosiłaś fundację o pomoc w szukaniu domu? właśnie się nad tym zastanawiam, bo fundacja to bardziej oficjalna droga adopcji niż osoba prywatna. Chciałabym swojej Łaciatce zapewnić maksimum bezpieczeństwa.

Enig, nie prosiłam fundacji o pomoc, bo Amirek jest fundacyjny. Ja się zgłosiłam jako domek tymczasowy dla niego, i mi go przywieźli z fundacji. A co do szukania domku przez fundację, to osoby chcące adoptować zwierzaka z fundacji, muszą wypełnić ankietę adopcyjną i zgodzić się na wizytę przedadopcyjną. Więc przyszła Duża Amirka właśnie tak zrobiła - wypełniła formularz, przeszła procedurę, i czeka ją jeszcze wizyta PA. Dopiero wtedy Amirek i Andrzejek pojadą do niej. Ale to przez fundację wszystko. Ja tylko daję domek tymczasowy Amirkowi.

ja tymczasuję kociaki fundacyjne, ale wolę sama szukać im domów i je sprawdzać, ponadto kotka zawsze osobiscie zawoże do jego domku, zeby miec pewność ,że mu sie tam będzie podobać
ale chyba każda fundacja inaczej pracuje i inne ma zasady wspólpracy z wolontariuszami
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]