InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 07, 2018 21:50 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

MB&Ofelia pisze:
KociaMama44 pisze:A potem puszczałem bąki! :D

Amir. Nie martwiaj się. Ofelku miauczy że małe kotki czasem bączkują. Duzia mówi że Ofelku też bączkowała jak była miaulęstwę. A ja nie pamiętam czy bączkowałam... Bo jak byłam miaulęstwę to jeście nie byłam u Duziej, w moim domciu...
A dzisiaj Ofelku, chociaż jezd Duzia, też bączknęła! Naprawdę! Prawie prosto w nosa Duziej :strach: Obie szypko uciekały z łóżeczka, miauczę wam! Dobzie że mię tam nie było.
Mała Ciorna Carmen
Miaups. Amir. Tak ci miauknę. Niech wew zmowie adoptycyjmnej napiszą ci że twoja nowa Duzia musi ci otwierać komputra cobyś pisał na forumie. Nie wię co to zmowa adoptycyjna ale Duzia mówi że jak się cosik tam napisze to czeba to robiać.

oplułam monitor :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro maja 09, 2018 9:10 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Lusiu, co u Ciebie?
Ogryzek

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro maja 09, 2018 13:23 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Myszolandia pisze:
MB&Ofelia pisze:
KociaMama44 pisze:A potem puszczałem bąki! :D

Amir. Nie martwiaj się. Ofelku miauczy że małe kotki czasem bączkują. Duzia mówi że Ofelku też bączkowała jak była miaulęstwę. A ja nie pamiętam czy bączkowałam... Bo jak byłam miaulęstwę to jeście nie byłam u Duziej, w moim domciu...
A dzisiaj Ofelku, chociaż jezd Duzia, też bączknęła! Naprawdę! Prawie prosto w nosa Duziej :strach: Obie szypko uciekały z łóżeczka, miauczę wam! Dobzie że mię tam nie było.
Mała Ciorna Carmen
Miaups. Amir. Tak ci miauknę. Niech wew zmowie adoptycyjmnej napiszą ci że twoja nowa Duzia musi ci otwierać komputra cobyś pisał na forumie. Nie wię co to zmowa adoptycyjna ale Duzia mówi że jak się cosik tam napisze to czeba to robiać.

oplułam monitor :ryk: :ryk: :ryk:

:201461 :201461 :201461

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro maja 09, 2018 13:24 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Mamo, Mamo, chyba będę miał braciszka! :D :D :D
Amir
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Śro maja 09, 2018 13:24 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Alyaa pisze:Lusiu, co u Ciebie?
Ogryzek

W poniedziałek mnie do weta zawieźli i ogolili brzusia. A wczoraj moja @ cały dzień latała

MaryLux

Post » Śro maja 09, 2018 13:25 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 pisze:Mamo, Mamo, chyba będę miał braciszka! :D :D :D
Amir

A skąd to wiesz, syneczku?

MaryLux

Post » Śro maja 09, 2018 13:27 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

MaryLux pisze:
Amir

Moja ciocia spotkała się z moją przyszłą Dużą i ta Duża rozważa wzięcie jeszcze jednego kotka z tej samej fundacji - takiego, który bardzo potrzebuje towarzysza, a sam ma 7-8 miesięcy!
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Śro maja 09, 2018 13:28 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:
Amir

Moja ciocia spotkała się z moją przyszłą Dużą i ta Duża rozważa wzięcie jeszcze jednego kotka z tej samej fundacji - takiego, który bardzo potrzebuje towarzysza, a sam ma 7-8 miesięcy!

No to superancko.

MaryLux

Post » Śro maja 09, 2018 13:29 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Ja się bardzo cieszę, bo tu gdzie jestem, nauczyłem się żyć z kotkami i byłoby mi smutno, gdybym był sam... A tak - będzie zabawa!
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Śro maja 09, 2018 13:30 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 pisze:Ja się bardzo cieszę, bo tu gdzie jestem, nauczyłem się żyć z kotkami i byłoby mi smutno, gdybym był sam... A tak - będzie zabawa!

Oby braciszek też tak chciał. Tylko, chłopaki, nie przesadzać w świrowaniu!

MaryLux

Post » Śro maja 09, 2018 13:32 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:Ja się bardzo cieszę, bo tu gdzie jestem, nauczyłem się żyć z kotkami i byłoby mi smutno, gdybym był sam... A tak - będzie zabawa!

On jest bardzo nieśmiałym kotkiem pomimo, że jest starszy ode mnie - to znaczy - do ludzi jest nieśmiały. Ale bardzo kocha inne koty, więc powinien chyba też mnie polubić, jako młodszego braciszka, prawda??
Amir
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Śro maja 09, 2018 13:33 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:

On jest bardzo nieśmiałym kotkiem pomimo, że jest starszy ode mnie - to znaczy - do ludzi jest nieśmiały. Ale bardzo kocha inne koty, więc powinien chyba też mnie polubić, jako młodszego braciszka, prawda??
Amir

No to musicie się obaj starać...
Zaraz, zaraz: ale skoro on jest twoim braciszkiem, to kim jest dla mnie?

MaryLux

Post » Śro maja 09, 2018 13:34 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:

Amir

To będzie Twój cioteczny przyszywany synek po kądzieli Mamo! :D A jest bardzo fajny, tak mówi ciocia!
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Śro maja 09, 2018 13:36 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:

Amir

To będzie Twój cioteczny przyszywany synek po kądzieli Mamo! :D A jest bardzo fajny, tak mówi ciocia!

A co to znaczy po kądzieli?

MaryLux

Post » Śro maja 09, 2018 13:38 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:On jest bardzo nieśmiałym kotkiem pomimo, że jest starszy ode mnie - to znaczy - do ludzi jest nieśmiały. Ale bardzo kocha inne koty, więc powinien chyba też mnie polubić, jako młodszego braciszka, prawda??
Amir

A co to znaczy po kądzieli?

A, sam nie wiem. Chyba coś takiego, jak po kąpieli Mamo :D
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

[poprzednia][następna]