InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 06, 2018 19:09 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

MaryLux pisze:
kwiryna pisze:
MaryLux pisze:
kwiryna pisze:A kuku! :)

Kukułka przyleciała :ryk: :ryk: :ryk:

To moze koko ko?
Amirku a Ty wiesz juz gdzie Twoj nowy domek na zawsze?
Kurka

To ja powiem: kwa kwa kwa :)
I też bym chciała wiedzieć, gdzie Amirek zamieszka
Lusia

Ja też niestety tego nie wiem :cry: Ale myślę, że moja duża ciocia będzie wiedzieć i mnie tam odwiedzi.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Nie maja 06, 2018 19:31 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:
kwiryna pisze:
MaryLux pisze:
kwiryna pisze:A kuku! :)

Kukułka przyleciała :ryk: :ryk: :ryk:

To moze koko ko?
Amirku a Ty wiesz juz gdzie Twoj nowy domek na zawsze?
Kurka

To ja powiem: kwa kwa kwa :)
Lusia

Ja też niestety tego nie wiem :cry: Ale myślę, że moja duża ciocia będzie wiedzieć i mnie tam odwiedzi.

To wypytaj, kochanie

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie maja 06, 2018 19:33 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:To ja powiem: kwa kwa kwa :)
Lusia

To wypytaj, kochanie

:1luvu:
A ta moja nowa Duża mnie jutro odwiedzi! u Cioci. Już raz mnie odwiedziła. W sumie fajnie było, tylko wtedy jeszcze byłem chory...
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie maja 06, 2018 19:53 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:To ja powiem: kwa kwa kwa :)
Lusia

To wypytaj, kochanie

A ta moja nowa Duża mnie jutro odwiedzi! u Cioci. Już raz mnie odwiedziła. W sumie fajnie było, tylko wtedy jeszcze byłem chory...

A jaka ona jest?

MaryLux

Post » Nie maja 06, 2018 20:02 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:[quote="MaryLux"
To wypytaj, kochanie

A jaka ona jest?[/quote]

Wydawała się bardzo miła. Przyniosła mi piłeczki i myszki, co tak fajnie brzęczą, i miąsko mi przyniosła! Ale wtedy nie wiadomo było jeszcze, czy ja do niej trafię. A teraz to chyba coraz bardziej wiadomo...
Amir
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie maja 06, 2018 20:11 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:To wypytaj, kochanie

A jaka ona jest?

Wydawała się bardzo miła. Przyniosła mi piłeczki i myszki, co tak fajnie brzęczą, i miąsko mi przyniosła! Ale wtedy nie wiadomo było jeszcze, czy ja do niej trafię. A teraz to chyba coraz bardziej wiadomo...
Amir

Ale ja nie chcę, żeby Cię z forum zabierali

MaryLux

Post » Nie maja 06, 2018 20:13 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Ja też nie chcę! Ale nic na to nie poradzimy... :placz: A mówiłaś, że dobrze, że idę do swojego domku, i że mam być dzielny... :|
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie maja 06, 2018 20:14 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 pisze:Ja też nie chcę! Ale nic na to nie poradzimy... :placz: A mówiłaś, że dobrze, że idę do swojego domku, i że mam być dzielny... :|

Domek nie jest zły. Ale nie chcę, żebyś z miau zniknął

MaryLux

Post » Nie maja 06, 2018 20:17 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:Ja też nie chcę! Ale nic na to nie poradzimy... :placz: A mówiłaś, że dobrze, że idę do swojego domku, i że mam być dzielny... :|

No wiem... Ale nic nie zrobimy... Może moja przyszła duża będzie czasem tu coś pisać w moim imieniu, ale pewnie nie tak, jak ja teraz... :cry:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie maja 06, 2018 20:18 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Ale zrobię za to świetną impreze pożegnalną! :D
... :|... ... :( ...... :cry: ...... :placz: ...... :placz: :placz: :placz:
Ostatnio edytowano Nie maja 06, 2018 20:25 przez Bastet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie maja 06, 2018 20:24 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:

No wiem... Ale nic nie zrobimy... Może moja przyszła duża będzie czasem tu coś pisać w moim imieniu, ale pewnie nie tak, jak ja teraz... :cry:

Wyszkolimy ją

MaryLux

Post » Nie maja 06, 2018 20:29 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:

Wyszkolimy ją

A Tatusia nie ma, i nawet się z nim nie pożegnam :placz:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pon maja 07, 2018 5:57 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

u miaucze Ci Ty nie martw sie! Na pewno bedzie dobrze, bedziesz mial swoj domek, swoja Duza. Ciekawe czy rodzenstwo tez bedziesz mial?
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Pon maja 07, 2018 18:05 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:
KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:

Wyszkolimy ją

A Tatusia nie ma, i nawet się z nim nie pożegnam :placz:

Już zaczynam się o niego martwić...

MaryLux

Post » Pon maja 07, 2018 18:05 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

kwiryna pisze:u miaucze Ci Ty nie martw sie! Na pewno bedzie dobrze, bedziesz mial swoj domek, swoja Duza. Ciekawe czy rodzenstwo tez bedziesz mial?

To się okaże

MaryLux

[poprzednia][następna]