Ziemosław pisze:A ja zostałam sama w chacie![]()
![]()
![]()
a zwierzątka?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Ziemosław pisze:A ja zostałam sama w chacie![]()
![]()
![]()
a zwierzątka?
Ziemosław pisze:Nie miałam nic do kawy, więc zrobiłam sobie ciasteczka
Płatki owsiane, płatki żytnie, orzechy laskowe, rodzynki, masło orzechowe, cukier trzcinowy, trochę mleka, trochę masła i trochę mąki żytniejjak się upieką to będzie fota
Ziemosław pisze:Też pysznenam się wczoraj rabarbarowe zeżarło do końca, a ja teraz mam ciasteczek na tydzień
u mnie w domu, oprócz teściowej, nikt nie je moich potraw ani wypieków
Ziemosław pisze:MalgWroclaw pisze:Ziemosław pisze:A ja zostałam sama w chacie![]()
![]()
![]()
a zwierzątka?
są ze mną, z resztą tylko pies miałby opcję pojechania na działkę, ale że nikomu się nie chciało za nim latać, to został
Cieszę się w kontekście tego, że nikt mi teraz nie naparza telewizorem zza ściany i nie muszę wysłuchiwać różnych dziwnych pomysłów pana teścia.
mir.ka pisze:Ziemosław pisze:Też pysznenam się wczoraj rabarbarowe zeżarło do końca, a ja teraz mam ciasteczek na tydzień
bo są zdrowe?
mir.ka pisze:
a w swoim nowym domku to będziecie mieć osobne wejscie?
Ziemosław pisze:mir.ka pisze:Ziemosław pisze:Też pysznenam się wczoraj rabarbarowe zeżarło do końca, a ja teraz mam ciasteczek na tydzień
bo są zdrowe?
Dokładnie tak
zrobiłam kiedyś naprawdę przepyszne naleśniki kukurydziane ze szpinakiem i fetą, co powiedział Michał?
"Nie będę jadł żarcia dla królików"...
ze szpinakiem też bym nie jadła![]()
a w swoim nowym domku to będziecie mieć osobne wejscie?
Ziemosław pisze:Ja dopiero od roku jem szpinak, ale bez czosnkujedyna rzecz jakiej nigdy nie zjem to jest czosnek, w jakiejkolwiek postaci
*
* po namyśle do listy "jedynych" dodam jeszcze mięso z królika i owoce morza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 417 gości