Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty s.76

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 03, 2018 8:27 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Ziemosław pisze:A ja zostałam sama w chacie :201413 :201413 :201413 :201413

a zwierzątka?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw maja 03, 2018 8:33 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

MalgWroclaw pisze:

a zwierzątka?

są ze mną, z resztą tylko pies miałby opcję pojechania na działkę, ale że nikomu się nie chciało za nim latać, to został :P
Cieszę się w kontekście tego, że nikt mi teraz nie naparza telewizorem zza ściany i nie muszę wysłuchiwać różnych dziwnych pomysłów pana teścia.

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Czw maja 03, 2018 10:32 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Nie miałam nic do kawy, więc zrobiłam sobie ciasteczka :)

Płatki owsiane, płatki żytnie, orzechy laskowe, rodzynki, masło orzechowe, cukier trzcinowy, trochę mleka, trochę masła i trochę mąki żytniej :) jak się upieką to będzie fota ;)

Ziemosław

Post » Czw maja 03, 2018 10:54 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Kto wbija na ciasteczko?
Obrazek

Ziemosław

Post » Czw maja 03, 2018 11:05 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

My właśnie w tralala :lol:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw maja 03, 2018 11:11 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Ziemosław pisze:Nie miałam nic do kawy, więc zrobiłam sobie ciasteczka :)

Płatki owsiane, płatki żytnie, orzechy laskowe, rodzynki, masło orzechowe, cukier trzcinowy, trochę mleka, trochę masła i trochę mąki żytniej :) jak się upieką to będzie fota ;)

a ja za chwilę wstawiam do piekarnika najzwyklejsza drożdżowke z kruszonką :D
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw maja 03, 2018 11:16 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Też pyszne :) nam się wczoraj rabarbarowe zeżarło do końca, a ja teraz mam ciasteczek na tydzień :D u mnie w domu, oprócz teściowej, nikt nie je moich potraw ani wypieków :(

Ziemosław

Post » Czw maja 03, 2018 11:17 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Ziemosław pisze:Też pyszne :) nam się wczoraj rabarbarowe zeżarło do końca, a ja teraz mam ciasteczek na tydzień :D u mnie w domu, oprócz teściowej, nikt nie je moich potraw ani wypieków :(

bo są zdrowe?
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw maja 03, 2018 11:18 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Ziemosław pisze:
MalgWroclaw pisze:

a zwierzątka?

są ze mną, z resztą tylko pies miałby opcję pojechania na działkę, ale że nikomu się nie chciało za nim latać, to został :P
Cieszę się w kontekście tego, że nikt mi teraz nie naparza telewizorem zza ściany i nie muszę wysłuchiwać różnych dziwnych pomysłów pana teścia.

a w swoim nowym domku to będziecie mieć osobne wejscie?
Obrazek

mir.ka

Post » Czw maja 03, 2018 11:19 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

mir.ka pisze:
Ziemosław pisze:Też pyszne :) nam się wczoraj rabarbarowe zeżarło do końca, a ja teraz mam ciasteczek na tydzień :D u mnie w domu, oprócz teściowej, nikt nie je moich potraw ani wypieków :(

bo są zdrowe?

Dokładnie tak :D
zrobiłam kiedyś naprawdę przepyszne naleśniki kukurydziane ze szpinakiem i fetą, co powiedział Michał?
"Nie będę jadł żarcia dla królików"...

mir.ka pisze:

W sumie tak, bo jedno główne (dół + góra) a drugie tylko tarasowe na dole, więc mi pasuje ;)

Ziemosław

Post » Czw maja 03, 2018 11:21 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Ziemosław pisze:
mir.ka pisze:

bo są zdrowe?

Dokładnie tak :D
zrobiłam kiedyś naprawdę przepyszne naleśniki kukurydziane ze szpinakiem i fetą, co powiedział Michał?
"Nie będę jadł żarcia dla królików"...

ze szpinakiem też bym nie jadła :(

W sumie tak, bo jedno główne (dół + góra) a drugie tylko tarasowe na dole, więc mi pasuje ;)[/quote]
Obrazek

mir.ka

Post » Czw maja 03, 2018 11:29 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Ja dopiero od roku jem szpinak, ale bez czosnku :D jedyna rzecz jakiej nigdy nie zjem to jest czosnek, w jakiejkolwiek postaci :D*

* po namyśle do listy "jedynych" dodam jeszcze mięso z królika i owoce morza :)

Ziemosław

Post » Czw maja 03, 2018 11:41 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Królika nigdy. Kojarzyłby mi się z kotem. Owoców morza nie cierpię.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw maja 03, 2018 11:48 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

To witaj w klubie :)
Kiedyś spróbowałam krewetek, ble. W Barcelonie jak byliśmy to stwierdziliśmy, że skoro słynie z paelli z owocami morza, to na pewno będą dobrze przyrządzone i może nam posmakują? Nie, okazało się że nie :D

Ziemosław

Post » Czw maja 03, 2018 12:03 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Ziemosław pisze:Ja dopiero od roku jem szpinak, ale bez czosnku :D jedyna rzecz jakiej nigdy nie zjem to jest czosnek, w jakiejkolwiek postaci :D*

* po namyśle do listy "jedynych" dodam jeszcze mięso z królika i owoce morza :)

czosnek też jest fuj
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]