mir.ka pisze:Dla Ciebie toMoli25 pisze:mir.ka pisze:;-)Moli25 pisze:MaryLux pisze:Ja chcę grilla!
częściowo moze byc
ale bez dymki
To jak przyjedziesz to dostaniesz paluszki z solą

lepiej ciasto z owocami

Moderator: Estraven
mir.ka pisze:Dla Ciebie toMoli25 pisze:mir.ka pisze:;-)Moli25 pisze:MaryLux pisze:Ja chcę grilla!
częściowo moze byc
ale bez dymki
Moli25 pisze:Pomyśle. Magda sorry za off
Ziemosław pisze:Moli25 pisze:Pomyśle. Magda sorry za off
No problem, może trwać
mir.ka pisze:Ziemosław pisze:Moli25 pisze:Pomyśle. Magda sorry za off
No problem, może trwać
miałam właśnie pisać ,ze Magda raczej sie nie pogniewa
Moli25 pisze:Nie lubisz Szczypiorku?
Teraz jest mój czas. Potrafię nawalic sobie na kanapkę z 20 rzodkiewek, mnóstwo Szczypiorku i wystarczyewentualnie plaster serka
Moli25 pisze:Właśnie w dzień dobry TVN pokazują skalne miasto w Czechach. Byliśmy dawno z moim jeszcze chłopakiem, obecnie mężem
Pięknie tam jest
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Nie lubisz Szczypiorku?
Teraz jest mój czas. Potrafię nawalic sobie na kanapkę z 20 rzodkiewek, mnóstwo Szczypiorku i wystarczyewentualnie plaster serka
szypiorku za duzo nie lubie bo za ostry, ale kanapka z rzodkiewka może być
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Nie lubisz Szczypiorku?
szypiorku za duzo nie lubie bo za ostry, ale kanapka z rzodkiewka może być
Szczypiorek nie jest ostry, cebula jest ostra. Szczypiorek jest akuratny
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Właśnie w dzień dobry TVN pokazują skalne miasto w Czechach. Byliśmy dawno z moim jeszcze chłopakiem, obecnie mężem
Pięknie tam jest
wiecie ,że uruchomili linie kolejową z Wrocławia do Skalnego Miasta?
my będziemy niedaleko to może nareszcie uda nam sie tam być, choc podobno nasza strona i tak jest ładniejsza
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Właśnie w dzień dobry TVN pokazują skalne miasto w Czechach. Byliśmy dawno z moim jeszcze chłopakiem, obecnie mężem
Pięknie tam jest
my będziemy niedaleko to może nareszcie uda nam sie tam być, choc podobno nasza strona i tak jest ładniejsza
Wolę samochódjestem niezależna. Ale póki co go nie mam
więc jeżdżę rowerem
mir.ka pisze:Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Właśnie w dzień dobry TVN pokazują skalne miasto w Czechach. Byliśmy dawno z moim jeszcze chłopakiem, obecnie mężem
Pięknie tam jest
Wolę samochódjestem niezależna. Ale póki co go nie mam
więc jeżdżę rowerem
rowerem to trochę daleko, chyba, pociąg jedzie 3 godziny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 791 gości