Dzień dobry Dzisiaj praca z domu, na razie nic się nie dzieje, bo wiele krajów ma dziś wolne. Do popołudnia wolna chata, tylko ja, koty i pies
Wczoraj z powodu dużych odrostów pozbyłam się hybryd, zdejmowałam acetonem i starałam się nie skrobać, jednak moje pazurki trochę na tym ucierpiały. Ale w ciągu paru dni na pewno do siebie dojdą
Prawda? Na szczęście nic się nie dzieje i robię sobie na spokojnie analizy do projektu, który mam nadzieję zgłosić. Teraz idę z psem, potem robię pizzę
Raz dwa trzy hej! Denver ostatni dinozaur, to jest kumpel sprzed milionów lat. Denver morowy dinozaur, żyje sobie pośród nas jak ssak.
Ten nasz kopalny gad już kocha cały świat, jego lubią też, choć to jest wielki zwierz.
Denver ostatni dinozaur. Spróbuj zgadnąć czy to gad, czy ssak
Ten najprawdziwszy smok, szokuje nas co krok, Ale sympatyczny smok bawi miną swą. A najdziwniejsze jest, że wciąż miewa ludzki gest. Nigdy nie bywa zły nie skrzywdzi nawet pchły
Denver ostatni dinozaur, to jest kumpel sprzed milionów lat Denver ostatni dinozaur, zawsze dobry humor maaaaa. Nasz dinoooo. Gimby nie znajo
Jeszcze odnośnie warunków "lokalowych" - ja nie mam biurka, tylko taki mały chybotliwy stolik, w związku z czym lepiej mi wziąć lapka na kolana, tym bardziej, że prawie nic nie waży.
Natomiast nasz nowy regulamin pracy pozwala na aż 8 dni pracy z domu w miesiącu, z czego skwapliwie będę korzystać w Domku. Zorganizuję sobie biureczko i dodatkowy monitor, będzie super
Super, że mozesz pracowac z domu Ja mam duze biurko, profesjonalny monitor, drukarke, skaner do zdj i jak widze kiedy mi koty skacza i gonia sie po tym biurku to krew mnie zalewa ale nie walcze z tym, bo to walka z wiatrakami