Rude jest piękne... ♥♥♥♥ cz.21

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 29, 2018 12:29 Re: Rude jest piękne... ♥♥♥♥ cz.21

Kotina pisze:
mir.ka pisze:Obrazek

Obrazek

Piękne bzy - moje ulubione ... :1luvu:

moje ulubione jest wszystko co kwitnie :D
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie kwi 29, 2018 12:31 Re: Rude jest piękne... ♥♥♥♥ cz.21

Kotina pisze:
mir.ka pisze:taki mam bukiet w domu :D
Obrazek
jak pięknie pachnie :D

Sliczny bukiet :1luvu:
Dostałam bzy od miłej sąsiadki - przywieżli mi z działki - wiedzą, że to moje ulubione kwiaty

Obrazek

Na balkonie też mam małą sadzonkę krzaka bzu, ale na kwiaty jeszcze długo bede musiała czekać - oby tylko zaakceptował moje balkonowe warunki :ok:

tylko szkoda ,że dość krótko stoi w wazonie :(
są niskie odmiany bzów i takie nadają się do donic na balkon, ponadto mają takie fajne kuliste formy
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie kwi 29, 2018 12:32 Re: Rude jest piękne... ♥♥♥♥ cz.21

Kotina pisze:
mir.ka pisze:rudzielce wybrały się na trawę :wink:

Obrazek

Rudzielce wiedzą co robią .... po trawce puszcza się fajnego pawia .... :ryk: :ryk:

po to się ją skubie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie kwi 29, 2018 13:43 Re: Rude jest piękne... ♥♥♥♥ cz.21 Jake znowu wet :(

A my mamy taki :love:ObrazekObrazekObrazek

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie kwi 29, 2018 14:23 Re: Rude jest piękne... ♥♥♥♥ cz.21 Jake znowu wet :(

[quote="Moli25"]A my mamy taki :love:ObrazekObrazekObrazek

podoba mi się ten biały, nie biały

zastanawiałam się czy u mnie nie dałoby się gdzieś 3 krzaczka posadzić, ale wysiałaby to być odmiana, która nie rośnie duża
Obrazek

mir.ka

Post » Nie kwi 29, 2018 14:45 Re: Rude jest piękne... ♥♥♥♥ cz.21 Jake znowu wet :(

mir.ka pisze:
Moli25 pisze:A my mamy taki :love:ObrazekObrazekObrazek

zastanawiałam się czy u mnie nie dałoby się gdzieś 3 krzaczka posadzić, ale wysiałaby to być odmiana, która nie rośnie duża

Jaki piękny! Uwielbiam bez! Tylko mnie zawsze szkoda zrywać bzu z gałęzi, bo on mi od razu więdnie... :-(
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pon kwi 30, 2018 6:45 Re: Rude jest piękne... ♥♥♥♥ cz.21

mir.ka pisze:
klaudiafj pisze:
mir.ka pisze:Dzisiaj Jake był u weta :( Po porannym spacerze zwymiotował taką żółtą wodą, ponadto nie wiadomo z jakiego powodu kulał na przednią lewą łapkę :( Epato skończył brać w środę i bałam się ,zeby mu się nie pogorszyło przez weekend, więc zadzwoniłam i umówiłam mu wizytę. Do samochodu nie mógł sam wskoczyć, trzeba było go wsadzić, przez ten kawałek, który musiał przejść szedł bardzo wolno i co chwile przystawał. Nie tylko na sikanie :wink: Badanie nic konkretnego nie wykazało, nie był tym razem wzdęty i brzuszek nie był bolesny, łapka lekko bolesna, ale nie wiadomo od czego :( Dostał zastrzyk przeciwbólowy i tabletki do domu. Ponadto zamiast Epato ma brać Silimarynę , którą moze dostawać dłuższy czas i się nie uzależni. Zjadł niedawno pierwszy posiłek i poszedł spać. W środę kontrola.

Oj, biedulek :( glaski dla niego :201461 :201461 :201461

Dzisiaj juz dobrze :D Rano po spacerze sam sie upominał o śniadanie. Czyli tabletki działają :)

Oby jak najdłużej było dobrze :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pon kwi 30, 2018 10:44 Re: Rude jest piękne... ♥♥♥♥ cz.21 Jake znowu wet :(

Dzien dobry :) az mi zapachnialo bzem ze zdjecia :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon kwi 30, 2018 14:07 Re: Rude jest piękne... ♥♥♥♥ cz.21

Ziemosław pisze:
mir.ka pisze:
klaudiafj pisze:
mir.ka pisze:Dzisiaj Jake był u weta :( Po porannym spacerze zwymiotował taką żółtą wodą, ponadto nie wiadomo z jakiego powodu kulał na przednią lewą łapkę :( Epato skończył brać w środę i bałam się ,zeby mu się nie pogorszyło przez weekend, więc zadzwoniłam i umówiłam mu wizytę. Do samochodu nie mógł sam wskoczyć, trzeba było go wsadzić, przez ten kawałek, który musiał przejść szedł bardzo wolno i co chwile przystawał. Nie tylko na sikanie :wink: Badanie nic konkretnego nie wykazało, nie był tym razem wzdęty i brzuszek nie był bolesny, łapka lekko bolesna, ale nie wiadomo od czego :( Dostał zastrzyk przeciwbólowy i tabletki do domu. Ponadto zamiast Epato ma brać Silimarynę , którą moze dostawać dłuższy czas i się nie uzależni. Zjadł niedawno pierwszy posiłek i poszedł spać. W środę kontrola.

Oj, biedulek :( glaski dla niego :201461 :201461 :201461

Dzisiaj juz dobrze :D Rano po spacerze sam sie upominał o śniadanie. Czyli tabletki działają :)

Oby jak najdłużej było dobrze :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

liczymy , że jeszcze kilka wspólnych lat przed nami :D
Obrazek

mir.ka

Post » Pon kwi 30, 2018 14:08 Re: Rude jest piękne... ♥♥♥♥ cz.21 Jake znowu wet :(

KociaMama44 pisze:
mir.ka pisze:
Moli25 pisze:A my mamy taki :love:ObrazekObrazekObrazek

Jaki piękny! Uwielbiam bez! Tylko mnie zawsze szkoda zrywać bzu z gałęzi, bo on mi od razu więdnie... :-(

bo bez strasznie dużo wody potrzebuje :(
ten mój w wazonie też już zwiędnięty, do wyrzucenia :(
Obrazek

mir.ka

Post » Pon kwi 30, 2018 14:11 Re: Rude jest piękne... ♥♥♥♥ cz.21 Jake znowu wet :(

klaudiafj pisze:Dzien dobry :) az mi zapachnialo bzem ze zdjecia :)

bzy teraz w pełnym rozkwicie, aż sie przyjemnie spaceruje :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pon kwi 30, 2018 14:13 Re: Rude jest piękne... ♥♥♥♥ cz.21 Jake znowu wet :(

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Pon kwi 30, 2018 14:14 Re: Rude jest piękne... ♥♥♥♥ cz.21 Jake znowu wet :(

Śliczne :1luvu: uwielbiam bez :1luvu:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pon kwi 30, 2018 14:16 Re: Rude jest piękne... ♥♥♥♥ cz.21 Jake znowu wet :(

A herbate z kwiatow bzu znacie?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]