moje ulubione jest wszystko co kwitnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotina pisze:
Sliczny bukiet![]()
Dostałam bzy od miłej sąsiadki - przywieżli mi z działki - wiedzą, że to moje ulubione kwiaty
Na balkonie też mam małą sadzonkę krzaka bzu, ale na kwiaty jeszcze długo bede musiała czekać - oby tylko zaakceptował moje balkonowe warunki
mir.ka pisze:Moli25 pisze:A my mamy taki
podoba mi się ten biały, nie biały
zastanawiałam się czy u mnie nie dałoby się gdzieś 3 krzaczka posadzić, ale wysiałaby to być odmiana, która nie rośnie duża
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:mir.ka pisze:Dzisiaj Jake był u wetaPo porannym spacerze zwymiotował taką żółtą wodą, ponadto nie wiadomo z jakiego powodu kulał na przednią lewą łapkę
Epato skończył brać w środę i bałam się ,zeby mu się nie pogorszyło przez weekend, więc zadzwoniłam i umówiłam mu wizytę. Do samochodu nie mógł sam wskoczyć, trzeba było go wsadzić, przez ten kawałek, który musiał przejść szedł bardzo wolno i co chwile przystawał. Nie tylko na sikanie
Badanie nic konkretnego nie wykazało, nie był tym razem wzdęty i brzuszek nie był bolesny, łapka lekko bolesna, ale nie wiadomo od czego
Dostał zastrzyk przeciwbólowy i tabletki do domu. Ponadto zamiast Epato ma brać Silimarynę , którą moze dostawać dłuższy czas i się nie uzależni. Zjadł niedawno pierwszy posiłek i poszedł spać. W środę kontrola.
Oj, biedulekglaski dla niego
![]()
![]()
Dzisiaj juz dobrzeRano po spacerze sam sie upominał o śniadanie. Czyli tabletki działają
Ziemosław pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:mir.ka pisze:Dzisiaj Jake był u wetaPo porannym spacerze zwymiotował taką żółtą wodą, ponadto nie wiadomo z jakiego powodu kulał na przednią lewą łapkę
Epato skończył brać w środę i bałam się ,zeby mu się nie pogorszyło przez weekend, więc zadzwoniłam i umówiłam mu wizytę. Do samochodu nie mógł sam wskoczyć, trzeba było go wsadzić, przez ten kawałek, który musiał przejść szedł bardzo wolno i co chwile przystawał. Nie tylko na sikanie
Badanie nic konkretnego nie wykazało, nie był tym razem wzdęty i brzuszek nie był bolesny, łapka lekko bolesna, ale nie wiadomo od czego
Dostał zastrzyk przeciwbólowy i tabletki do domu. Ponadto zamiast Epato ma brać Silimarynę , którą moze dostawać dłuższy czas i się nie uzależni. Zjadł niedawno pierwszy posiłek i poszedł spać. W środę kontrola.
Oj, biedulekglaski dla niego
![]()
![]()
Dzisiaj juz dobrzeRano po spacerze sam sie upominał o śniadanie. Czyli tabletki działają
Oby jak najdłużej było dobrze![]()
![]()
![]()
![]()
KociaMama44 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:A my mamy taki
podoba mi się ten biały, nie biały
zastanawiałam się czy u mnie nie dałoby się gdzieś 3 krzaczka posadzić, ale wysiałaby to być odmiana, która nie rośnie duża
Jaki piękny! Uwielbiam bez! Tylko mnie zawsze szkoda zrywać bzu z gałęzi, bo on mi od razu więdnie...
klaudiafj pisze:Dzien dobryaz mi zapachnialo bzem ze zdjecia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości