UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śląsku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 29, 2018 8:14 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Już nie mieszka w Rudzie Śląskiej, przeprowadziła się do Bytomia.
Obrazek Obrazek Świat z marmuru <3
Mój świat runął. Nigdy już nic nie będzie takie samo... 31.05.2020 [']
Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym :)

phoenix6

Od: Śro wrz 18, 2013 22:25

Post » Nie kwi 29, 2018 8:17 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Czy naprawdę żadna prozwierzęca organizacja nie może czegoś zrobić?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie kwi 29, 2018 8:23 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Po niedawnym zaostrzeniu kar za znęcanie się nad zwierzętami tę panią można uziemić, tylko - faktycznie - to zadanie dla jakiejś fundacji.
fckptn
Obrazek

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Nie kwi 29, 2018 8:50 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Zdecydowanie. A świadków jest sporo, z tego co czytam. Ileż może trwać gehenna kotów? Teraz jest możliwość zasądzenia zakazu posiadania zwierząt. Sądy nie są już takie liberalne, z wiadomych powodów.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie kwi 29, 2018 10:42 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Wetka od Syriusza ma duże szanse by skutecznie wszcząć sprawę.Tylko czy zechce się jej ruszyć.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie kwi 29, 2018 10:57 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

nie mam fb - zablokowali mnie ponownie
co jemu jest?
co mu zrobiła?
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie kwi 29, 2018 11:07 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Kinnia pisze:nie mam fb - zablokowali mnie ponownie
co jemu jest?
co mu zrobiła?

W wyniku upadku z okna doznał urazu rdzenia kręgowego. Aktualnie ma znaczny niedowład tylnych kończyn, nie trzyma moczu (pęcherz trzeba opróżniać manualnie) i kału. Jest rehabilitowany i robi duże postępy, jest już w stanie utrzymać pozycję stojącą przez kilkadziesiąt sekund i asekurowany przejść kilka kroków. Ma ujmujący charakter i dogaduje się z innymi zwierzętami. W miejscu gdzie przebywa obecnie nie może zostać zbyt długo
...
Zdjęcie po lewej z gabinetu w Lublinie zanim pojechał do Bytomia,po prawej od Krystyny Kaczmarczyk zaraz po tym jak przyjechał do niej .

ObrazekObrazek

Kot jest teraz u Hanki Rosa. Jutro jedzie do weta. Jestem pewna,że przetrzepie kota zdrowotnie po całości.
Ostatnio edytowano Wto maja 01, 2018 12:38 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Nie kwi 29, 2018 12:17 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

może mi ktoś podrzucić jej adres bytomski ? dzielnicę choć ?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie kwi 29, 2018 13:40 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

jasdor pisze:A wiadomo coś o kotce z autobusu ? Widziałam niedawno jej historię na fb, a ktoś pisał, że prawdopodobnie trafiła właśnie do niej

Nieprawdopodobnie :(
Udalo sie wyciagac Syriusza i trzy koty od Joli.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon kwi 30, 2018 0:49 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Szalony Kot pisze:Żeby nie było, to on taki niesprawny pojechał już do Iki, tak?

Pojechał po rehabilitacji, stawał na tyle łapki, z załatwianiem się było lepiej, miał cały czas rehabilitację. Teraz ciągnie tył i robi pod siebie, efekty rehabilitacji poszły się ...
Edit: i świerzbowiec w bonusie.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon kwi 30, 2018 6:59 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

CatAngel pisze:
jasdor pisze:A wiadomo coś o kotce z autobusu ? Widziałam niedawno jej historię na fb, a ktoś pisał, że prawdopodobnie trafiła właśnie do niej

:ok:
Czytałam na fb
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 30, 2018 7:13 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

Syriusz uratowany a kotka ? nie umiem znaleźć informacji
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon kwi 30, 2018 7:15 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

ASK@ pisze:
CatAngel pisze:

:ok:
Czytałam na fb

Ja się tak cieszę, że udało mi się dziewczyny ostrzec i posłuchały i zabrały te koty :( Ten Fivkowy też miał jechać, ale na szczęście Ewa przeczytała link i zablokowała wyjazd kota

O kotce nie wiem nic :( dziewczyna pozostawia wiadomości bez odpowiedzi...

CatAngel

Post » Pon kwi 30, 2018 7:20 Re: UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śl

ewar pisze:Zdecydowanie. A świadków jest sporo, z tego co czytam. Ileż może trwać gehenna kotów? Teraz jest możliwość zasądzenia zakazu posiadania zwierząt. Sądy nie są już takie liberalne, z wiadomych powodów.

Rozczaruje cie :(
wpis pod postem Ewy. Ja pamiętam tą sprawę :(

""Reprezentuję Stowarzyszenie Kocimiętka z Tarnowskich Gór, mam wiele do czynienia ze zbieraczkami kotów, niestety polskie prawo je chroni. Kilka miesięcy temu zostały zabrane koty Beaty z Bytomia, w szufladach leżały zwłoki, karmę gryzły szczury, a w domu bez podłóg , syf , brud i głód. Właśnie niedawno po zakończonym procesie Pani Beata, mogła odebrać ze schronu swoje koty, które były dowodami w sprawie. Kolejna Pani Beata ze Świerklańca uprawia proceder pomimo wielu działań. Po prostu zmienia miejsca zamieszkania. Obecna tu Pani K.K. to kolejna chora osoba, która zmienia miasta i wciąż krzywdzi koty. Do mnie dzwoniła wielokrotnie, proponując mi pomoc, socjalizację i wyadoptowanie. Gdybym wysyłała koty, do domów , do których nie ma wstępu , pewnie kilka umierałoby już u tej osoby. Nie potrafię zrozumieć miłośników zwierząt, którzy pomagają tak naprawdę zabijając za życia, bo dla kota życie w ogromnym stadzie jest gorsze niż śmierć ;(""

CatAngel

[poprzednia][następna]