Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Nie płacz Lusieńko. Wszak widzimy się już niedługo. Zliżę te łezki z Twoich ocząt i polecimy kotolotem do Ignasia na balety.
No Luśka - ok?
TwójDrops.
KociaMama44 pisze:Dzieńdoberek! A jakie to balety?
Amir
KociaMama44 pisze:A ja też mogę przyjść? Choć widzę, że to raczej chyba impreza dla dorosłych... 17 lat, ho ho? Ja mam dopiero 3 miesiące.. tak mi ciocia powiedziała..![]()
Amir
kwiryna pisze:Amirku ja ciagle z dziecmi,to moge Cie zabrac ze soba. Slodki Bobasku jesli tylko chceszKurka
KociaMama44 pisze:A ja też mogę przyjść? Choć widzę, że to raczej chyba impreza dla dorosłych... 17 lat, ho ho? Ja mam dopiero 3 miesiące.. tak mi ciocia powiedziała..![]()
Amir
kwiryna pisze:Amirku ja ciagle z dziecmi,to moge Cie zabrac ze soba. Slodki Bobasku jesli tylko chceszKurka
ewkkrem pisze:KociaMama44 pisze:A ja też mogę przyjść? Choć widzę, że to raczej chyba impreza dla dorosłych... 17 lat, ho ho? Ja mam dopiero 3 miesiące.. tak mi ciocia powiedziała..![]()
Amir
Z tego co pisze Ignaś to impreza dla wszystkich - młodych, starych, pań i panów.
Zamawiaj kotolota i balujemy razem!
Drops.
ewkkrem pisze:Lusiu, wspaniała kobieto, Ty to masz pomysły!!
Amirku - popieram propozycję Lusi. Podobaliby się Tobie tacy rodzice?
Drops.
P.S. Nawiasem mówiąc to Lusia mnie zna jak zły szeląg. Nawet nie zapytała o moje zdanie w kwestii adopcji Amirka. Kobiety wiedzą wszystko!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości