Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Witek Nowak pisze:nr 37.
Najpierw jest NOM, potem nie ma NOM.... za to jest mnóstwo żalu, oskarżeń i przemilczeń....
Enya pisze:Witek Nowak pisze:nr 37.
Najpierw jest NOM, potem nie ma NOM.... za to jest mnóstwo żalu, oskarżeń i przemilczeń....
Witku Nowaku.... byłeś, widziałeś czy tylko z cudzego przekazu piszesz o znikających NOM?
Sprawa dotyczy bezpośrednio mojego kocura SP Windsor Puszyste Koty* PL DSMz tytułu i całej reszty
wygranych 14 BIS/BOS w Polsce i zagranicą, tytułu SUPER KOT 2015, SUPER KOT 2016, SUPER KOT 2017 wynika, że ów kot sroce z pod ogona nie wypadł
sprawa banalnie prosta, dla bywających na wystawach nie tylko od czasu do czasu zrozumiała, sędzia oceniał grupę 3 MCO i dał NOM kastratowi, bo nie zauważył, że w 4 grupie NFO również jest kastrat. W trakcie trwających ocen sędzia błąd zauważył. Po ocenach w trakcie nominacji doszło do porównania kocurów kastratów i NOM otrzymał mój kocurek ..... nie dlatego, że jestem Zarządzającym Klubem Kota Leśnego
![]()
![]()
a poprostu dlatego, że mój kot był lepszy, lepiej się prezentował
![]()
w drugim dniu u innego sędziego znowu te kastraty się spotkały, nominację otrzymał mój kocur. Obaj sędziowie zwracali uwagę właścicielce kocura MCO, że mogłaby lepiej przygotować kota do wystawy
![]()
![]()
Gratuluję CCAnimals udanej wystawy, było super, brawo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gdańskie Lwy i 32 gości