Ziemosław pisze:mir.ka pisze:Ziemosław pisze:mir.ka pisze:wybieracie sie na młodego Hana Solo?
Raczej taka kiedy wchodzi?
chyba u nas 25 maja
Tak, sprawdziłam wczoraj
Jeszcze musimy iść na nowych Avengersów.
też o tym myslałam
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:mir.ka pisze:Ziemosław pisze:mir.ka pisze:wybieracie sie na młodego Hana Solo?
Raczej taka kiedy wchodzi?
chyba u nas 25 maja
Tak, sprawdziłam wczoraj
Jeszcze musimy iść na nowych Avengersów.
Ziemosław pisze:Co to jest choroba kociego pazura?
ewkkrem pisze:Ziemosław pisze:Co to jest choroba kociego pazura?
Moja mama to miała. Lekarz (ludzki) jej powiedział, że są koty, które są nosicielami jakiegoś wirusa i to właśnie choroba kociego pazura. Same nie chorują. Jeśli Twoje koty kiedykolwiek Cię udrapały i nie masz tego paskudztwa to jesteś bezpieczna. U mojej mamy pojawiły się w bicepsie komory z płynem. Bolesne. Leczenie polegało (rok ok 1990) na wstrzykiwaniu czegoś dezynfekującego w te komory. Bolało jak cholera ale poskutkowało.
W poszukiwaniu diagnozy zbadano jej krew. OB miała 2. Podobno to charakterystyczne dla tej choroby.
ewkkrem.
Ziemosław pisze:Może to zależy od tego jak organizm danej osoby odbierze te zakażone bakterie, czy jakoś na nie zareaguje czy zniszczy.
Ziemosław pisze:Mój wczoraj pochłonął pół paczki nerkowców i zagryzł kinder bueno...
Ziemosław pisze:Ziemosław pisze:Mój wczoraj pochłonął pół paczki nerkowców i zagryzł kinder bueno...
O 22
Moli25 pisze:Gdzie takie piękne papugi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan i 199 gości