Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 45 !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 16, 2018 18:16 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Ciężki dzisiaj dzionek. Jak wyszłam o 10 tak dopiero teraz wróciłam. Wczoraj wysiadła rodzicom lodówka. Dziś na gwałt musiałyśmy iść kupić nową .Poszłam z mamą ale jak to zwykle między nami bywa mnie podobało się co innego i mamie też. W końcu wybrała sobie WHIRLPOOL . Była jedna na sklepie więc pan sprawdził i można zamówić nową jeszcze nie macaną. W środę mają ją przywieźć.
Przy okazji weszłyśmy do DEICHMANNa i w ramach prezentu na dzień dziecka mama kupiła mi takie SNEAKERSY

Obrazek

Weszłyśmy też do Rossmanna i tam kupiłam sobie tusz do rzęs ( raz na 100 lat można się maznąć ) , serum na pyszczydło , błyszczyk do ustów , odżywkę do włosów zwiększającą objętość i ułatwiającą rozczesywanie i wybielacz do koronek i bielizny.

ja od jakiegoś czasu kupuję kosmetyki na miau :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon kwi 16, 2018 18:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Ciężki dzisiaj dzionek. Jak wyszłam o 10 tak dopiero teraz wróciłam. Wczoraj wysiadła rodzicom lodówka. Dziś na gwałt musiałyśmy iść kupić nową .Poszłam z mamą ale jak to zwykle między nami bywa mnie podobało się co innego i mamie też. W końcu wybrała sobie WHIRLPOOL . Była jedna na sklepie więc pan sprawdził i można zamówić nową jeszcze nie macaną. W środę mają ją przywieźć.
Przy okazji weszłyśmy do DEICHMANNa i w ramach prezentu na dzień dziecka mama kupiła mi takie SNEAKERSY

Obrazek

Weszłyśmy też do Rossmanna i tam kupiłam sobie tusz do rzęs ( raz na 100 lat można się maznąć ) , serum na pyszczydło , błyszczyk do ustów , odżywkę do włosów zwiększającą objętość i ułatwiającą rozczesywanie i wybielacz do koronek i bielizny.

ja od jakiegoś czasu kupuję kosmetyki na miau :wink:

Ja kupiłam przypadkiem pod wpływem chwili.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon kwi 16, 2018 18:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:Mryczór.

Siemanko :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 16, 2018 18:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon kwi 16, 2018 19:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:

Obrazek

Co się tak czaisz ?
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 16, 2018 19:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:

Obrazek

Co się tak czaisz ?

Bo nie ma mnie kto wykończyć

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon kwi 16, 2018 20:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:

Obrazek

Co się tak czaisz ?

Matko i córko ........wykończyć sie chcesz ? 8O 8O 8O
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 17, 2018 8:07 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:

Obrazek

Co się tak czaisz ?

:strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto kwi 17, 2018 10:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Witajcie !
Pogoda nam się skiepściła . Od rana pada drobny deszcz i zdecydowanie się ochłodziło. Pięknie wygląda zieleń na dworze ale zdecydowanie pogoda ma zły wpływ na samopoczucie wszystkich.
Zuzia obudziła mnie rano odgłosami cofki. W dwóch miejscach zwymiotowała śliną później pobiegała chwile , poleciała do kuwety coś tam zrobiła a resztę zawartości jelitek zostawiła mi pod stołem w kuchni. Po tym epizodzie na śniadanko zjadła na raz prawię połowę swojego musika.
Pola też dziś jakaś wygłodniała bo w prawdzie na trzy podejścia ale opendzlowała 3/4 saszetki swojego Felixa z sosikiem. Teraz za to obie smacznie śpią - Zuzia na fotelu a Pola na kociej półce przy kanapie.
Mnie za to muli straszliwie. Oczy mi się zamykają i gęba mi się drze od ziewania .
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 17, 2018 10:05 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Witajcie !
Pogoda nam się skiepściła . Od rana pada drobny deszcz i zdecydowanie się ochłodziło. Pięknie wygląda zieleń na dworze ale zdecydowanie pogoda ma zły wpływ na samopoczucie wszystkich.
Zuzia obudziła mnie rano odgłosami cofki. W dwóch miejscach zwymiotowała śliną później pobiegała chwile , poleciała do kuwety coś tam zrobiła a resztę zawartości jelitek zostawiła mi pod stołem w kuchni. Po tym epizodzie na śniadanko zjadła na raz prawię połowę swojego musika.
Pola też dziś jakaś wygłodniała bo w prawdzie na trzy podejścia ale opendzlowała 3/4 saszetki swojego Felixa z sosikiem. Teraz za to obie smacznie śpią - Zuzia na fotelu a Pola na kociej półce przy kanapie.
Mnie za to muli straszliwie. Oczy mi się zamykają i gęba mi się drze od ziewania .

a dzisiaj wolne czy do pracy?
Obrazek

mir.ka

Post » Wto kwi 17, 2018 10:11 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Witajcie !

a dzisiaj wolne czy do pracy?

Na szczęście wolne. Do pracy jutro na noc.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 17, 2018 10:21 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ciesz się wolnym :) u nas też kiepska pogoda ale ma być lepiej :)

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Wto kwi 17, 2018 10:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ziemosław pisze:Ciesz się wolnym :) u nas też kiepska pogoda ale ma być lepiej :)

Kiedyś na pewno będzie lepiej kwestia tylko kiedy :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 17, 2018 11:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Jako człowiek starszawy wiem że butów na prezent sie nie kupuje.
Daj mamie 1 zł na wszelki wypadek i nie pisz, ze nie wierzysz w przesądy też na wszelki wypadek.
:D
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

[poprzednia][następna]