KociaMama44 pisze:Podobnoż szczęśliwy ten dom, gdzie pająki są
Szczęśliwy ten dom, gdzie Paśki, Mamy, Cośki, Czitki i Balbinki są

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:KociaMama44 pisze:Podobnoż szczęśliwy ten dom, gdzie pająki są
KociaMama44 pisze:Jeśli serek spożyć przed końcem, to chyba przed końcem serka - to oczywisteBo jak go spożyć, kiedy już serek się skończy??
Moli25 pisze:KociaMama44 pisze:Podobnoż szczęśliwy ten dom, gdzie pająki są
czitka pisze:Taaaa.....bardzo szczęśliwy![]()
Szerszeni bardzo się boję, mam uczulenie. Parę lat temu wylądowałam w szpitalu po użądleniu, nic mu nie robiłam, nic a nic, leciał i mnie dziabnął w szyję, miałam gniazdo niedaleko drzwi wejściowych. To niesamowite, jak organizm reaguje na użądlenie. W błyskawicznym tempie zimne ręce, zdrętwiałe stopy, trudności z oddychaniem, zawroty głowy...Ja w taksówkę i do szpitala, jakieś odczulacze dostałam, kroplówki, przeszło. Jak namierzam gdzieś gniazdo w okolicy wołam natychmiast odpowiednie służby i likwidujemy.
Wracając do pająków, to one w różne strony biegają, tak do przodu, do tyłu i na boki![]()
![]()
![]()
I robią piękne pajęczyny! Ogłaszam konkurs fotograficzny własnoaparatowy na pajęczyny. Konkurs trwa do końca![]()
Tak mi się skojarzyło, serek kupiłam jakiś tam, patrzę do kiedy on ważny, a tam napisane: spożyć przed końcem![]()
I dalej nic![]()
![]()
Lecę do pracy, karaluchy pod poduchy, pająki i kleszcze - nie wyszło mi jeszcze, może ktoś?
Pięęękna!
czitka pisze:Lecę do pracy, karaluchy pod poduchy, pająki i kleszcze - nie wyszło mi jeszcze, może ktoś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 44 gości