Dzwoniła pani Agnieszka. Maszka zwiedza, wszystko obwąchuje, jest zainteresowana domem. Tzn jednym pokojem, gdzie na razie zamieszka z 12 letnim chłopcem I przybiega co chwilę do nich sie pogłaskać. Cała rodzina na posterunku. Maszka z kontaktem z ludźmi nie miała problemu więc jest OK Dzięki, że wytrwałyście ze mną Ja o 6.00 pobudka i do roboty. Czarno to widzę
Maszka Guliwerka. Najdalej wyprawiałam kotkę z Ożarowa do Sopotu, tez ponad 400 km ale bez przesiadek, dom po nią przyjechał. A tu z przesiadkami, dzielna dziewczyna, i Ty też, podziwiam.
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Jaki film dostałam to normalnie NIE DO WIARY !!!! Chetnie bym tutaj wstawiła ale nie wiem jak ( YT odpada) Na fb dodam po pracy jak sobie poradze ze sciągnięciem, ale ogólnie. Musicie to zobaczyć