Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty s.76

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 27, 2018 18:58 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

No, ja nie wiem czy nie powinniśmy się martwić. Pogoda lepsza to pewnie Ziemosławowie na budowie. A kto daje jedzonko Perełeczce i Fronklinowi!!!???. Kto ich mizia, drapie, czyści kuwetki!!!??? Scoobi'ego, mam nadzieję, wzięli ze sobą. TOZ-a zawiadomić czy co???!!!
Drops zaniepokojony!!!
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Wto mar 27, 2018 19:27 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

MaryLux pisze:Obrazek

Prędzej Obrazek
Obrazek
Obrazek
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Wto mar 27, 2018 20:10 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

ewkkrem pisze:
MaryLux pisze:Obrazek

Prędzej Obrazek
Obrazek
Obrazek
Drops.

Ptaszek był dla Dropsia

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto mar 27, 2018 20:14 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

U nas nic się nie dzieje to nie ma co pisać. Praca, życie, praca... Nawet trochę więcej bo Michał wymyślił sobie, że jego kolegę mam angielskiego uczyć w weekendy.

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Wto mar 27, 2018 20:16 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

I dobrze zrobił. Dlaczego tylko ja mam douczać innych w weekendy?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto mar 27, 2018 22:30 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

No, zguba się znalazła. Jak pogrozić to zaraz lepiej. Jak to nic nowego. Cieplej to i domek powinien już dorastać. A zwierzaki to na pewno mają coś do powiedzenia.
Perełeczko Franklinku i Skoobisiu - pozdrawiam.
Drops.
P.S. Lusiu - dzięki za gołąbka pokoju - trochę złagodził mój charakter.
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Śro mar 28, 2018 15:50 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Dobrze Dropsiu, już będę grzeczna.

Specjalnie dla Ciebie - nowe fotki z budowy. To już strop :)

Obrazek
Obrazek

Ziemosław

Post » Śro mar 28, 2018 21:07 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Ziemo a co wiesz o swoich sasiadach? Chyba jeden dom co widać na zdjęciu to napływowi, co?

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Śro mar 28, 2018 21:11 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Kochana Perełeczko, dziękuję za zdjęcia. Budowa idzie z kopyta. Trochę jeszcze potrwa - niestety- wykończeniówka (co wykańcza budowlańców) jest najbardziej czasochłonna. A dla kociąt jakaś budowla - typu woliera przewidziana?
Drops.
Jak ja wam zazdraszczam.
Kokardy czerwone zamocuj gdzie się da.
ewkkrem.
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Czw mar 29, 2018 7:12 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

aga66 pisze:Ziemo a co wiesz o swoich sasiadach? Chyba jeden dom co widać na zdjęciu to napływowi, co?

Tak, większość domków w tej wsi to nowe budynki. Oczywiście też są takie, co stoją już -dziesiąt lat, ale jest ich mało :)

A w tym domu faktycznie mieszka bardzo fajna para z dzieckiem. Mają sunię z którą Scooby już się zaprzyjaźnił :)

ewkkrem pisze:Kochana Perełeczko, dziękuję za zdjęcia. Budowa idzie z kopyta. Trochę jeszcze potrwa - niestety- wykończeniówka (co wykańcza budowlańców) jest najbardziej czasochłonna. A dla kociąt jakaś budowla - typu woliera przewidziana?
Drops.
Jak ja wam zazdraszczam.
ewkkrem.

Oczywiście :) woliera na pewno, jeszcze pomyślę nad innym sposobem na połączenie balkonu z gruntem :ryk:

Ziemosław

Post » Czw mar 29, 2018 19:43 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Ziemosław pisze:
aga66 pisze:Ziemo a co wiesz o swoich sasiadach? Chyba jeden dom co widać na zdjęciu to napływowi, co?

Tak, większość domków w tej wsi to nowe budynki. Oczywiście też są takie, co stoją już -dziesiąt lat, ale jest ich mało :)

A w tym domu faktycznie mieszka bardzo fajna para z dzieckiem. Mają sunię z którą Scooby już się zaprzyjaźnił :)

ewkkrem pisze:Kochana Perełeczko, dziękuję za zdjęcia. Budowa idzie z kopyta. Trochę jeszcze potrwa - niestety- wykończeniówka (co wykańcza budowlańców) jest najbardziej czasochłonna. A dla kociąt jakaś budowla - typu woliera przewidziana?
Drops.
Jak ja wam zazdraszczam.
ewkkrem.

Oczywiście :) woliera na pewno, jeszcze pomyślę nad innym sposobem na połączenie balkonu z gruntem :ryk:

Ok. Połącz balkon z gruntem, najlepiej drabiną :P. Włamywacz będzie wdzięczny. :twisted:
ewkkrem.
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Pt mar 30, 2018 7:50 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Magda - Zdrowych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob mar 31, 2018 16:33 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob mar 31, 2018 16:33 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz. 2 ♥♥♥♥

Dziękujeny wszystkim za życzenia i sami życzymy też :) :1luvu:

Ziemosław

[poprzednia][następna]