Lista rzeczy do oddania z Józefosławia. Jeśli nie znajdą się do zaproponowanego przeze mnie terminu chętni to firma przeprowadzkowa wywiezie mi meble na wysypisko. Zainteresowanym oczywiście chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Jest także możliwość obejrzenia mebli w Józefosławiu. 
Józefosław 
1. Narożnik duży nadgryziony przez psy (Stan dobry). Bardzo wygodny, duża powierzchnia spania, tapicerkę można wymienić, ale u mnie stoi w salonie i ten brak kawałka gąbki nie przeszkadza. Kolor ciemnoszary 
Do odbioru 7 - 11 maja. 

Rozadrcie  i wygryziony przez psy kawałek gąbki

2. Fotel rozkładany podrapany przez koty (stan dobry). Kolor brązowoszary. Fotel robiłam na zamówienie, zapłaciłam dwa lata temu ponad 900zł za niego. Jest super do spania dla jednej osoby, rozkłada go się genialnie i lekko, posiada pojemnik na pościel i gdyby nie to, że zrobiłam go za szerokiego i nie wchodzi mi na wyższe piętra (nie mieści się na schodach w żaden sposób), to nie ma siły żebym go komukolwiek oddała. Wada to spora waga, ale to z powodu porządnego wykonania. 
Do zabrania "od zaraz"
Podrapanie przez koty

3. Drewniany stół i 3 krzesła ( stół stan dobry, krzesła do naprawy - trzeba podkleić). 
Do zabrania między 7-11 maja. 
Krzesło do oddania bez zawartości 

4. Telewizor Samsung starego typu. Duży, sprawny, kolorowy. 
Od zaraz.