Moderator: Estraven
aga66 pisze:Jak to wszedłem? Czyli wybrał akurat Was?
ewkkrem pisze:aga66 pisze:Jak to wszedłem? Czyli wybrał akurat Was?
Postawił mnie w sytuacji bez wyjścia. Ktoś go skrzywdził i chodził na trzech łapkach. Na szczęście łapka była tylko stłuczona. Nie mogłam go tak zostawić i dokonałam wyboru za niego. A on niech sobie myśli co chce.![]()
ewkkrem
P.S. Nie "was" jestem już samotną babą. A nie, przepraszam, mieszkam z dwoma facetami - Dropsem i Maćkiem.

mir.ka pisze: Drops dobrze mysli , bo to koty nas wybierają, nawet jak nam sie wydaje , ze jest inaczej
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Sarah DeMonique pisze:Dropsiu
Chciałabym mieć takiego adoratora xD
Jestem bardzo dumna z tego, że Drops mnie adoruje
Sarah DeMonique - mam jeszcze drugiego kocura, który szuka damy swego serca.
Pokaż się![]()
ewkkrem.
Lusiu, u nas jurto wielka uroczystość - duża teraz łowi myszy na tort. 10 marca 2016 roku o godz. 19,00 wszedłem do jej domu i uznałem, że to MÓJ DOM.
Zamawiaj kotolota i przylatuj na myszobibkę![]()
Drops.
aga66 pisze:Jak to wszedłem? Czyli wybrał akurat Was?

ewkkrem pisze:aga66 pisze:Jak to wszedłem? Czyli wybrał akurat Was?
Postawił mnie w sytuacji bez wyjścia. Ktoś go skrzywdził i chodził na trzech łapkach. Na szczęście łapka była tylko stłuczona. Nie mogłam go tak zostawić i dokonałam wyboru za niego. A on niech sobie myśli co chce.![]()
ewkkrem
P.S. Nie "was" jestem już samotną babą. A nie, przepraszam, mieszkam z dwoma facetami - Dropsem i Maćkiem.
ewkkrem pisze:mir.ka pisze: Drops dobrze mysli , bo to koty nas wybierają, nawet jak nam sie wydaje , ze jest inaczej
Chyba masz rację, ale złudzenie, że mam coś do powiedzenia - bezcenne.
ewkkrem
MB&Ofelia pisze:Lusia. Nasza Duzia robia wiosnowe porzątki. Nie wię dlaczemu, wiosny to jeście nie ma, wię bo szukałyśmy jej z Ofelku na bałkonu i nie było. A Duzia wyprała nasze kocyki i muszę pisiać na foteluTu nie jezd wygodmnie, miauczę ci.
Mała Ciorna Carmen
MB&Ofelia pisze:Lusia. To może twoja Duzia zmiauknie jakowąś ekipę ratunkowną dla mię?
Mała Ciorna Carmen z-niewygodmnego-fotelu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 12 gości