Zgadnijcie jaki?

Oczywiście....goździk

Musiałam go postawić wysoko na szafce w kuchni, bo już takie małe, kolorowe łapki były nim zainteresowane.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Minu pisze:Ale z niego grubasek xD
Jak podajesz tabletki? Bo u nas podawanie tabletki skonczylo sie tym ze trzymalam glowe i wepchnelam tabletke do gardla i je masowalam bo po dobroci nie wyszlo...
Ziemosław pisze:A ja w pracy dostałam 2 tulipany i wafelek. W domu dostałam tylko buzi.
klaudiafj pisze:A ja uwielbiam goździkiJa pojechałam do Auchana, bo czułam, że będą dawać i dostałam frezje
Ziemosław pisze:A ja w pracy dostałam 2 tulipany i wafelek. W domu dostałam tylko buzi.
alessandra pisze:Ziemosław pisze:A ja w pracy dostałam 2 tulipany i wafelek. W domu dostałam tylko buzi.
Trzeba było w pracy zostać
mir.ka pisze:Dzisiaj 4 dzień podawania tabletek, już po jednej dziennie. Rudzia jak na razie nie protestuje przy podawanie, pasta nadal dobraWczoraj nawet kupiłam jej nową tubkę ,zeby nam nie brakło i to taniej bo była promocja w Rossmanie. Zgrubienia wczoraj wieczorem juz nie mogłam wyczuć, z drugiej strony też nic nie ma i niech tak zostanie
W środę mamy badanie krwi i MUSI dobrze wyjść
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Dzisiaj 4 dzień podawania tabletek, już po jednej dziennie. Rudzia jak na razie nie protestuje przy podawanie, pasta nadal dobraWczoraj nawet kupiłam jej nową tubkę ,zeby nam nie brakło i to taniej bo była promocja w Rossmanie. Zgrubienia wczoraj wieczorem juz nie mogłam wyczuć, z drugiej strony też nic nie ma i niech tak zostanie
W środę mamy badanie krwi i MUSI dobrze wyjść
Musi![]()
![]()
![]()
Ja za tydzień zrobię i też musi być dobrze. Emi jest wesoła ma apetyt i nie widzę u niej żadnych niepokojących objawów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości