Moderator: Estraven
aga66 pisze:Gosiu mój mąż się cieszy, że woliera się podoba. W razie co służymy pomocą i pomysłem. Moje kotki strasznie tam lubią przebywać więc nie szkoda kasy i wysiłku włożonego w pracę. Jak psiunia się czuje? A kiedy przewidywany termin przeprowadzki?
Gosiagosia pisze:Ja lubię Monnari chociaż są drogie ale bardzo często są promocje i coś fajnego można upolowac. Mam też koło mnie butik z tureckimi i włoskimi ciuszkami .
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Gosiagosia pisze:Ja lubię Monnari chociaż są drogie ale bardzo często są promocje i coś fajnego można upolowac. Mam też koło mnie butik z tureckimi i włoskimi ciuszkami .
Gdzie Gosiu???
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:To wiem. Zaglądam tam. Ale tak dokładnie wszystkich sklepów nie obchodziłam. Najczęściej wchodzę do budki 112 po piórka nowe dla Bagi

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Wracając do tematu zakupu ubrań wczoraj w Mohito się a przymierzałem ciuchów. Bluzki rozmiar 36 na szczupła kobietkę ale z mega biustemte zaszewki chowały mi się pod pachami zamiast na piersiach być
i jak tu coś kupić
Ziemosław pisze:MonikaMroz pisze:Wracając do tematu zakupu ubrań wczoraj w Mohito się a przymierzałem ciuchów. Bluzki rozmiar 36 na szczupła kobietkę ale z mega biustemte zaszewki chowały mi się pod pachami zamiast na piersiach być
i jak tu coś kupić
Haha, ja się dziś podbudowałam bo kupiłam legginsy do ćwiczeń rozmiar M![]()
ale już strój kąpielowy jest L
W Mohito widziałam dziś piękną sukienkę, z gumką w pasie, długi rękaw, bardzo zwiewna. Jak zobaczyłam że kosztuje 150 zł to już nie była taka piękna
http://www.mohito.com/pl/pl/collection/ ... dies-dress
MonikaMroz pisze:Ja na pamięć nie umiem. Zawsze się gubię
MonikaMroz pisze:Wracając do tematu zakupu ubrań wczoraj w Mohito się a przymierzałem ciuchów. Bluzki rozmiar 36 na szczupła kobietkę ale z mega biustemte zaszewki chowały mi się pod pachami zamiast na piersiach być
i jak tu coś kupić

waanka pisze:Dobrze, że Emi radośniejsza![]()
Pocałuj ją w łapinkę ode mnie

Użytkownicy przeglądający ten dział: maeria89, Majestic-12 [Bot] i 27 gości