PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI zaprasza.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 05, 2018 5:50 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI podejrzenie cukrzycy

Sarah DeMonique pisze:Trzymam kciuki bardzo mocno.
Nadrobiłam. I tak sobie myślę, że skoro wcześniej nie było objawów, to może faktycznie to jakieś zatrucie / załamanie zdrowia. A nie coś przewlekłego. Bardzo, ardzo bym chciała, żeby tak było. Dość już wycierpiała psina.

Dziękuję za kciuki. Ja też mam nadzieję że to tylko przejściowy skok cukru i wszystko wróci do normy.
Emi apetyt ma ale jest mniej wesoła niż była. Już tak nie szaleje z zabaweczkami.
Życzę wszystkim miłego poniedziałku.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon mar 05, 2018 7:42 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI podejrzenie cukrzycy

Gosiagosia pisze:Tak na poprawę mojego humoru :ryk: :ryk:
Obrazek

to ja jestem dziwna bo nie przepadam za takimi lekarstwami
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon mar 05, 2018 11:46 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI podejrzenie cukrzycy

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:Tak na poprawę mojego humoru :ryk: :ryk:
Obrazek

to ja jestem dziwna bo nie przepadam za takimi lekarstwami

Ja ostatnio też nie. Wolę słodycze :ryk:

Gosiagosia

Post » Pon mar 05, 2018 11:51 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI podejrzenie cukrzycy

A propo zakupów wczoraj weszlam do H&M. Zmierzyłam dwie sukienki i jedną spódnice. I tylko było słychać jeden wielki śmiech z przymierzalni :ryk: Te ciuchy są teraz takie cudaczne że ja sie w nich czuje beznadziejnie, jak nie z tej planety :roll:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon mar 05, 2018 11:53 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI podejrzenie cukrzycy

MonikaMroz pisze:A propo zakupów wczoraj weszlam do H&M. Zmierzyłam dwie sukienki i jedną spódnice. I tylko było słychać jeden wielki śmiech z przymierzalni :ryk: Te ciuchy są teraz takie cudaczne że ja sie w nich czuje beznadziejnie, jak nie z tej planety :roll:

Dlatego nie lubię zakupów bo w tych sklepach wdzystko takie inne i dla chudych.

Gosiagosia

Post » Pon mar 05, 2018 11:54 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI podejrzenie cukrzycy

Gosiagosia pisze:
MonikaMroz pisze:A propo zakupów wczoraj weszlam do H&M. Zmierzyłam dwie sukienki i jedną spódnice. I tylko było słychać jeden wielki śmiech z przymierzalni :ryk: Te ciuchy są teraz takie cudaczne że ja sie w nich czuje beznadziejnie, jak nie z tej planety :roll:

Dlatego nie lubię zakupów bo w tych sklepach wdzystko takie inne i dla chudych.

Gosia nie dla chudych tylko nie wymiarowe, kosmiczne normalnie albo komiczne :ryk:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon mar 05, 2018 13:17 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI podejrzenie cukrzycy

Na mnie w w tym sklepie pasuje rozmiar 42 mimo że na codzień mam 38 (w Orsayu to nawet w 36 wlezę :) ) ale sukienki w tym rozmiarze mają zazwyczaj tak ogromny dekolt, że to nie dla mnie :)
Najbardziej właśnie mi odpowiadają ciuchy z Orsaya i Mohito, mimo że drogawe. Są zawsze ładne, bardzo trwałe i takie... klasyczne :) oczywiście zdarzają się ćwieki na ramionach bluzek ale wtedy po prostu ich nie biorę :)

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pon mar 05, 2018 13:28 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI podejrzenie cukrzycy

Ja nadal lubię poprawić sobie humor jakąś nową rzeczą- a to bielizna, a to ładne rajstopy :D
H&M tylko Premium - niekiedy można znaleźć coś normalnego w ofercie. Dla mnie totalnie odlotowe jest COS... ubrania szyte z prostokątów i kwadratów... :strach:
Generalnie słodyczom mówię -nie; wolę świeże kwiaty do wazonu :mrgreen:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Pon mar 05, 2018 15:33 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI podejrzenie cukrzycy

Ja lubię Monnari chociaż są drogie ale bardzo często są promocje i coś fajnego można upolowac. Mam też koło mnie butik z tureckimi i włoskimi ciuszkami .

Gosiagosia

Post » Pon mar 05, 2018 17:31 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI podejrzenie cukrzycy

Ja nie umiem sobie nic dopasować... :/
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon mar 05, 2018 18:34 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI podejrzenie cukrzycy

Dziwne to jest ale jak miałam 36 to wszystko wyglądało ładnie. A teraz przy rozmiarze 40 widzę niekiedy w przymierzalni baleron opasany szurkiem. A talia pod biustem niestety a zawsze miałam tam tak mało. No ale wiek i je się za dużo i stąd te przyrosty tłuszczowe :201494
Gosiu cieszę się, że Emi lepiej się ma. Będzie dobrze.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Pon mar 05, 2018 19:08 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI podejrzenie cukrzycy

aga66 pisze:Dziwne to jest ale jak miałam 36 to wszystko wyglądało ładnie. A teraz przy rozmiarze 40 widzę niekiedy w przymierzalni baleron opasany szurkiem. A talia pod biustem niestety a zawsze miałam tam tak mało. No ale wiek i je się za dużo i stąd te przyrosty tłuszczowe :201494
Gosiu cieszę się, że Emi lepiej się ma. Będzie dobrze.

Popatrz ja też tak mam :ryk: :ryk: :ryk: chodzi o te przyrosty :mrgreen:
A też byłam taką szczupłą laseczką.

Gosiagosia

Post » Pon mar 05, 2018 19:53 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI podejrzenie cukrzycy

Gosiu ja narzekam, że się upasłam ale widzę często młode dziewczyny - też nie szczupłe. A w ogóle to plagą teraz jest cellulit, właśnie u młodych i szczupłych. Ale jak człowiek całe życie był szczupły a tera jest szczupły inaczej to ja osobiście mam dyskomfort. Nasi znajomi mają łazienkę, w której naprzeciwko sedesu jest duże lustro i jak tam teraz zdarza mi się usiąść to widzę Buddę. Gosiu zobacz na wątku Klaudii są gościnnie zdjęcia woliery i moich kotków.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Pon mar 05, 2018 21:03 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI podejrzenie cukrzycy

aga66 pisze:Gosiu ja narzekam, że się upasłam ale widzę często młode dziewczyny - też nie szczupłe. A w ogóle to plagą teraz jest cellulit, właśnie u młodych i szczupłych. Ale jak człowiek całe życie był szczupły a tera jest szczupły inaczej to ja osobiście mam dyskomfort. Nasi znajomi mają łazienkę, w której naprzeciwko sedesu jest duże lustro i jak tam teraz zdarza mi się usiąść to widzę Buddę. Gosiu zobacz na wątku Klaudii są gościnnie zdjęcia woliery i moich kotków.

Oj tam oj tam zaraz Budda rozmiar 40 to nie tak dużo :roll: znam grubsze.
Już idę do Klaudii.

Gosiagosia

Post » Pon mar 05, 2018 21:23 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI podejrzenie cukrzycy

Aga widziałam zdjęcia kotkow i woliere są cudne. Woliera też mi się bardzo podoba i jak mogę to będę prosiła o radę jak ją zrobić.
Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy.

Gosiagosia

[poprzednia][następna]