Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 44 !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 03, 2018 9:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Hej Ewunia :) pościele śliczne,nie ma już tej promocji, prawda?.
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob mar 03, 2018 18:17 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

aannee99 pisze:Hej Ewunia :) pościele śliczne,nie ma już tej promocji, prawda?.

Nie nie ma ale jest ze jak za 200 zl kupisz to masz 100 zl rabatu.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob mar 03, 2018 19:51 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

To też super okazja :)
Obrazek

aannee99

Post » Sob mar 03, 2018 19:53 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

aannee99 pisze:To też super okazja :)

https://home-you.com/pl/content/40-bon- ... paign=SALE
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 03, 2018 20:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Znów nie weszłam do Stokrotki :placz: Bo mam odruch, że najpierw przechodzę przez jezdnię, a potem skręcam w lewo. Gdybym robiła na odwrót, zapewne bym weszła. A tak to jak głupia tkwiłam na przystanku

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie mar 04, 2018 8:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Właśnie zaanonsował się kurier ,że za godzinę będzie. Nie wiem z jakiej firmy jest choć podejrzewam ,że z GLSa i pewnie dostarczy mi zakupy z Home& You.

a co fajnego kupiłaś?

Kupiłam dla siebie pościel :

https://home-you.com/pl/sypialnia-posci ... masmo.html

dla mamy taką :

https://home-you.com/pl/posciele/167031 ... ilian.html

i dziewczynkom takie miseczki z kocimi pyszczkami.

a gdzie fotki miseczek? :(

ile masz już tej poscieli z kotami? :wink:

Miseczki chcialam wstawic ale juz ich nie ma w sprzedaży. Jak zrobie zdjecie to wstawie. Poscieli z kotami mam piec albo sześć ale nie pamietam dokladnie.[/quote]

ja nawet wszystkich tylu nie mam co Ty z kotami
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie mar 04, 2018 22:32 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

mir.ka pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Właśnie zaanonsował się kurier ,że za godzinę będzie. Nie wiem z jakiej firmy jest choć podejrzewam ,że z GLSa i pewnie dostarczy mi zakupy z Home& You.

a co fajnego kupiłaś?

Kupiłam dla siebie pościel :

https://home-you.com/pl/sypialnia-posci ... masmo.html

dla mamy taką :

https://home-you.com/pl/posciele/167031 ... ilian.html

i dziewczynkom takie miseczki z kocimi pyszczkami.

a gdzie fotki miseczek? :(

ile masz już tej poscieli z kotami? :wink:

Miseczki chcialam wstawic ale juz ich nie ma w sprzedaży. Jak zrobie zdjecie to wstawie. Poscieli z kotami mam piec albo sześć ale nie pamietam dokladnie.

ja nawet wszystkich tylu nie mam co Ty z kotami[/quote]
To ja mam z 10 całkiem nowych jeszcze w opakowaniach.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 04, 2018 22:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

MaryLux pisze:Znów nie weszłam do Stokrotki :placz: Bo mam odruch, że najpierw przechodzę przez jezdnię, a potem skręcam w lewo. Gdybym robiła na odwrót, zapewne bym weszła. A tak to jak głupia tkwiłam na przystanku

No widzisz :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon mar 05, 2018 10:00 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Fajnie mieć tyle ładnych pościeli :) :1luvu:
Ja skusiłam się ostatnio na pościel z txm. Bardzo podobał mi się wzór,cena ok,bo 49.99 złotych - dwie podszewki na poduszki plus poszewka na kołdrę. Stacjonarnie nie mieli tych wzorów,zamówiłam on line z odbiorem w sklepie. No cóż... Materiał okropny, gniotący się paskudnie,pościel wygląda jak wyciągnięta psu z gardła. No i jest tak przezroczysty ten materiał.... Dramat. Co z tego,że wzór i kolory fajne,jakość fatalna,więcej tam nie kupię,nie ma szans.
Obrazek

aannee99

Post » Pon mar 05, 2018 10:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

aannee99 pisze:Fajnie mieć tyle ładnych pościeli :) :1luvu:
Ja skusiłam się ostatnio na pościel z txm. Bardzo podobał mi się wzór,cena ok,bo 49.99 złotych - dwie podszewki na poduszki plus poszewka na kołdrę. Stacjonarnie nie mieli tych wzorów,zamówiłam on line z odbiorem w sklepie. No cóż... Materiał okropny, gniotący się paskudnie,pościel wygląda jak wyciągnięta psu z gardła. No i jest tak przezroczysty ten materiał.... Dramat. Co z tego,że wzór i kolory fajne,jakość fatalna,więcej tam nie kupię,nie ma szans.

ja kiedyś skusiłam sie na posciel flanelowa w Jysku, bo cena była atrakcyjna, ale się rozczarowałam , bo była bardzo cienka, nie na kocie pazurki :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon mar 05, 2018 10:11 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Ja mam dwie flanelowe ( albo więcej )z czego jedną używam intensywnie a druga nówka i nie narzekam . Oczywiście kupione w Stokrotce w promocji po 49,99 zł :mrgreen: Flanelka fajna i dość gruba z resztą widziałyście ją nie raz na fotkach te kolorowe kropki.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon mar 05, 2018 10:38 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Pościeli mam 2 sztuki. Jak się zuzyje to kupuje nowa. Ikea wg mnie ma bardzo dobrej jakości pościel. Daleko jej do home and You jednak, ale ma duże rozmiary

Miłego dnia Ewcia
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon mar 05, 2018 10:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Moli25 pisze:Pościeli mam 2 sztuki. Jak się zuzyje to kupuje nowa. Ikea wg mnie ma bardzo dobrej jakości pościel. Daleko jej do home and You jednak, ale ma duże rozmiary

Miłego dnia Ewcia

Ja mam kołdrę 160 x 200 a w Ikei przeważnie są 155 x 200 ( przynajmniej te które mi się podobały ). Te 5 cm różnicy to jednak bardzo dużo.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon mar 05, 2018 10:50 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Ja kupiłam flanelowa e Jysk. Ale nie jestem zadowolona bo po uzytkowaniu wygląda jak to się mówi jak psu z gardła.
Na slub dostaliśmy z H&Y i to jest najlepsza pościel jaka mam.

Bagi i tak na pościel nie wchodzi jak nie ma na niej koca :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon mar 05, 2018 10:53 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

U mnie dziewczyny śpią w łóżku - Zuzia na kołdrze , Pola pod kołdra.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]