Ziemosław pisze:mir.ka pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzięki

Moderator: Estraven
Ziemosław pisze:mir.ka pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

kciuki Kochana, Emi dojdzie do siebie na pewno
Ona lepiej nie mogła trafić

Gosiagosia pisze:Emi zachorowała i jest w SZPITALU w Elwecie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wszystko zaczęło się nagle,wczoraj po spacerze było wszystko dobrze nawet bawiła się piłeczką a ok godz 23:30
zaniemogła.Ciałkiem jej wstrząsał dreszcz i nie mogła wstać, oczy uciekały do tyłu, po chwili zwymiotowała pianą. Ja już prawie spałam, wyskoczyłam z łóżka i szybko na piżamę narzuciłam spodnie i sweter i pojechaliśmy z synem na nocny dyżur. Trafiliśmy na fajną młodą doktór, zbadała ją dokładnie i stwierdziła że boli ją brzuch. Nie wiem czy na spacerze coś zjadłapilnuję ją ale było ciemno i mogła coś złapać.
Została na noc w szpitalu dostała leki przeciwbólowe i kroplówkę. Miała zrobione badania krwi i poza wysokim poziomem cukru wszystko jest w normie. Boże tak bardzo się bojębędzie miała jeszcze USG i mam jechać po nią ok 20. Poziom fruktozaminy też jest za wysoki, może ma zapalenie trzustki....

Gosiagosia pisze:Emi czuje się lepiej, ładnie zjadła i teraz śpi koło mnie na łóżku.
Już muszę wstać i wsiąść się za sobotnie porządki![]()
Jeszcze musimy jechać na zastrzyk.
Zastanawiam się czy ja jej nie zaszkodziłam karmieniem. Koty jedzą różne karmy mokre i Emi też jadła różne tzn jednego dnia animonde, drugi dzień almo nature lub dolina noteci lub macsa. Nie wiem czy u psa też tak można? Poprzednim psiakom gotowałam.

klaudiafj pisze:Może wystarczy karma dla diabetykow i dieta![]()
Tu wprawdzie o kotach, ale może cos pomoze https://kicikot.com/pl/cukrzyca-u-kota/
A tutaj o psach http://www.wesolypies.com.pl/interna/po ... rzyca.html
Buziaki dla Emi przesylam :***
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Lifter, nfd i 18 gości