Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:A ja mam całe mieszkanie białe, oprócz jednej ściany Szarej, (mogłaby być czarna w sumie)
Ostatnio przyszli znajomi, powiedział jeden ze jak w psychiatryku,ale podobało mu się bo mówi że on ma mieszkanie pstrokate. ale ja nie uważam tak, bo jest czysto sterylnie i jasno.
U mojej mamy teraz robiliśmy remont kuchni. Zawsze miała na ścianach jakieś ciapate kolory, od niebieskich zielonych żółtych do szarej. Teraz nie miała wyboru. Ja kupowałam materiały, są białe ściany. Sama powiedziała że kuchnia jest większa i jest lepiej.
Kwestia gustu i upodobań.
Ja już miałam w swoim życiu dużo kolorów, wystarczy mi. Lepiej się czuje tak jak mam teraz.
Ale się zrobił wątek budowlany
aannee99 pisze:Niestety Ewa tak to wygląda,że to orientacyjne godziny podane sąmi zdarzyło się w prawdzie raz,że kurier był później niż miałam informację,w jakich godzinach będzie paczka dostarczona,ale kuzynka kilka razy była już w takiej sytuacji.
MB&Ofelia pisze:Ja zawsze w zamówieniach piszę komentarz dla kuriera: "poproszę o dostawę po godzinie 16-tej". I co? Dzwonią w południe czy ktoś jest w domu bo jadą![]()
![]()
Wczoraj też zrobiłam zamówienie, żwirku zostało na dnie worka. Ciekawe kiedy dostarczą?
MonikaMroz pisze:Dlatego ja teraz mam ten komfort i zamawiam do pracy. I potem sobie zabieram na raty. Ale ja zamawiam niewielkie paczk bo Bagi malo zjada
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 38 gości