Patmol pisze:doczytałam właśnie, ze brat i siostra
wyglądają super razem
Dziękuję za komplement w psim imieniu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patmol pisze:doczytałam właśnie, ze brat i siostra
wyglądają super razem
Patmol pisze:a kto rządzi?
u mnie jednoznacznie rządzi Caillou, a Sweetie to odpowiada
dojada jedzenie po Caillou (Caillou jej chętnie odstąpi)
chowa sie za Caillou w trudnych chwilach na spacerze (Sweetie sie boi wielkiego lasu i dzikich zwierząt)
i w ogolę naśladuje Caillou (ale łapania myszy Caillou nie dała rady jej nauczyć, chociaz próbowała wiele razy; Sweetie sie brzydzi żywych myszy, a dzików się boi)
Patmol pisze:kot rządzi psami????
porażka![]()
u mnie Caillou nie rządzi kotami; ona uważa, ze koty to zbędne zamieszanie w domu, no ale skoro są -no to trudno
a Sweetie uwielbia koty zaganiać (ma chyba geny psy pasterskiego) jak sie zbliża pora jedzenia to Sweetie koty zagania, tam gdzie powinny jej zdaniem być
bo najpierw koty dostaja, a dopiero potem psy
wiec Sweetie wkurza, a Sweetie to żarłok straszny, ze kot sie nie meldują na miejscu i opóźniają jej posiłek (a koty sie bardzo ładnie meldują -ale dopiero jak im miski postawię)
żaden kot by sie nie odważył pacnąć psa łapą
Patmol pisze:charakterny kot
moje psy maja prawie po 20 kg, Caillou koty lubią, bo ona jest bardzo spokojna
ale Sweetie to taki mały Tyranozaur20 kg Tyranozaur,
![]()
Sweetie ma bardzo duże zęby jak na takiego w sumie małego psa, i ogromny apetyt i nie ma poczucia humoru w sprawie jedzenia , i uwielbia koty zaganiać -czuje sie odpowiedzialna za to, żeby były w odpowiednich miejscach (jak ja zwrócę kotu uwagę, że włazi nie tam gdzie trzeba -Sweetie juz jest przy kocie i egzekwujeczasem nawet nie zdąże zwrócić kotu uwagi) Sweetie pilnuje porządku
Pumba czasem próbuje jej ukraśc jedzenie z miski, ale to jest głupi pomysł
Tymoteusz jej odpyskuje czasem, ale Tymoteusz jest w ogóle na innych prawach jakby, i uważa się za ważnego bardzo kota (i słusznie)
Zorro lubi Sweetie, i jest przekonany że ona tez go lubi
ale Elbert I Ryjek to sie jej boja, chociaż oprócz głupich min nic więcej wobec nich nie robi , udaje po prostu że jest potworem i ich zjeSweetie to nie jest za mądra
ciekawe czy jakby zobaczyła siebie w lustrze, toby sie wystarszyła
Patmol pisze:bo nie jesteś kotem![]()
to jest koci tyranozaur
aLE np Zorro ją lubi (potrafi sie do niej przytulać) a Pumba uważa ze jest niegrozna (bo jej wyżera jedzenie z miski, mimo że Sweetie udaje, ze mu odgryza głowę i jest naprawdę złaale w sumie rzeczywiscie jak dotąd nic mu nie zrobiła)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, CatnipAnia, Google [Bot], kasiek1510, raiya, Szymkowa i 67 gości