Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 14, 2018 20:13 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Kociambra1989 pisze:Uuuu kurcze moja praca jest na 3 piętrze i nie ma windy. Ale mój Michał jezdzi autem i pracuje na parterze...tyle że w Łęczycy... mówi że może przywieźć ten żwirek jak do niego zamówimy.

Dzięki Marta <3
na razie rozmawiałam z Krystianem i do nich zamówię

Magda lena pisze:
Duszek686 pisze:Danulka nie może w ten czwartek, bo jej wyskoczyły nagle ważne sprawy
więc na jutro nie ma nikogo

Ja nie dam rady
Mogę podjechać na chwilę podać leki, ale nie ogarnę dyżuru niestety :(

Ja mogę zostać na dyżurze jak chociaż pomożesz mi z lekami. W kociarni mogę być o 16.15.

Jeśli nikt inny sie nie zgłosi - to tak byśmy zrobiły
Dzięki wielkie Magda <3
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro lut 14, 2018 20:22 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Duszek686 pisze:
Kociambra1989 pisze:Uuuu kurcze moja praca jest na 3 piętrze i nie ma windy. Ale mój Michał jezdzi autem i pracuje na parterze...tyle że w Łęczycy... mówi że może przywieźć ten żwirek jak do niego zamówimy.

Dzięki Marta <3

Magda lena pisze:
Duszek686 pisze:Danulka nie może w ten czwartek, bo jej wyskoczyły nagle ważne sprawy

Ja nie dam rady

Ja mogę zostać na dyżurze jak chociaż pomożesz mi z lekami. W kociarni mogę być o 16.15.

Dzięki wielkie Magda <3

Nie ma problemu :D jak będę miała pomoc z lekami to z całą resztą sobie poradzę :D

Magda lena

Od: Czw gru 14, 2017 14:15

Post » Śro lut 14, 2018 22:01 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Pietraszka, w jakich godzinach planujesz być w sobotę? Jak przed wieczorem, to mogłabym Ci pomóc :)

dominika.zuza

Od: Sob paź 28, 2017 18:45

Post » Śro lut 14, 2018 22:12 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

dominika.zuza pisze:Pietraszka, w jakich godzinach planujesz być w sobotę? Jak przed wieczorem, to mogłabym Ci pomóc :)

Raczej od rana, jakoś od 9, ale jeszcze nie wiem... A Tobie by pasowało od której?

Pietraszka

Od: Nie lis 23, 2014 15:40

Post » Śro lut 14, 2018 22:43 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Pietraszka pisze:
dominika.zuza pisze:Pietraszka, w jakich godzinach planujesz być w sobotę? Jak przed wieczorem, to mogłabym Ci pomóc :)

Raczej od rana, jakoś od 9, ale jeszcze nie wiem... A Tobie by pasowało od której?

W ciągu dnia się dostosuję, tylko pod wieczór mam inne zobowiązania już i wtedy bym nie mogła. Od rana będzie git :)

dominika.zuza

Od: Sob paź 28, 2017 18:45

Post » Czw lut 15, 2018 8:00 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Magda lena pisze:
Duszek686 pisze:

Dzięki Marta <3

Magda lena pisze:

Ja nie dam rady

Dzięki wielkie Magda <3

Nie ma problemu :D jak będę miała pomoc z lekami to z całą resztą sobie poradzę :D

Magda :ok:

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Czw lut 15, 2018 8:07 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Jest promo na Benka w 10 l opakowaniach są po 16zl w Eleclerc. Nie wiem gdzie zamawiacie ale chyba dobra cena od dziś
Andrzejek =^..^= Ela =^..^= Szarak =^..^= Szajba =^..^= Józefina =^..^= Piegus =^..^=

Kociambra1989

Od: Pt paź 20, 2017 17:57

Post » Czw lut 15, 2018 8:09 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Kociambra1989 pisze:Jest promo na Benka w 10 l opakowaniach są po 16zl w Eleclerc. Nie wiem gdzie zamawiacie ale chyba dobra cena od dziś

niebieski benek?
no to wychodzi taniej nawet jak zamawiamy 25 kg z naszymi zniżkami.
wyszło mi za 10l - 17,93

a 10 litrowe worki znacznie bardziej wygodne do noszenia.

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

Post » Czw lut 15, 2018 8:21 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

mogę pojechać po żwirek ale dopiero jutro, co Wy na to?

Leki podane, zjadły w odrobinie surowizny. U Lilki brak kupy w kuwecie. A jak było wczoraj u niej i u Toli? Widziałam u jednej i drugiej fibre, z Lilką zarejestrowałam, a Tola też ma problem??
Psotka dostała cf purr polany sosikiem i zaczęła jeść, oby zjadła.

Zabrałam olej, naciągnęłam w strzykawkę, jest w lodówce.

I Anetka, Madzia pamiętajcie o otwartej puszce jedzenia dla Toli, może być też dla Julci i Psotki (bo to ładnie jadły dziś rano). Trzeba to zużyć, bo się zepsuje, pliss.
. Polejcie olejem (nie wiem tylko czy Psotka go lubi, trzeba sprawdzić)

A dla Lili najlepszy nerkowy skład ma animonda neiren. Znalazłam jedną tackę i postawiłam u niej na klatce.
Obrazek

olala1

Od: Czw sty 07, 2016 14:09

Post » Czw lut 15, 2018 9:14 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Tak niebieski.Compact Line.
Andrzejek =^..^= Ela =^..^= Szarak =^..^= Szajba =^..^= Józefina =^..^= Piegus =^..^=

Kociambra1989

Od: Pt paź 20, 2017 17:57

Post » Czw lut 15, 2018 9:21 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Animondy nieren powinno być więcej. I jeszcze saszetki nerkowe kattovita chyba ( nie ma ich na zdjęciu )
Dostaliśmy całą paczkę od Theodory :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo za nią dziękujemy <3 :201494
Obrazek

Duszek686

Post » Czw lut 15, 2018 10:00 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

U Lili kupy nie ma już przynajmniej od niedzieli, albo dłużej - nie wiem, czy nie trzeba jej u weta pokazać :(

Pietraszka

Post » Czw lut 15, 2018 10:04 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

wczoraj Lilka miała kupe - całkiem sporą choć twardą.
Trzeba jej dawać przez pare dni tą lactulosę - po 1,5 cm dziennie

Duszek686

Post » Czw lut 15, 2018 10:10 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Duszek686 pisze:wczoraj Lilka miała kupe - całkiem sporą choć twardą.
Trzeba jej dawać przez pare dni tą lactulosę - po 1,5 cm dziennie

o, to dobrze, ufff

Pietraszka

Post » Czw lut 15, 2018 10:20 Re: Kociarnia KOTYliona VIII - dyżury, koty w lokalu

Magda mogę Ci dziś podesłać Panią, która chce zapoznać się z Majeczką?

Pietraszka

[poprzednia][następna]