PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI zaprasza.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 14, 2018 10:21 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

Ziemosław pisze:
ser_Kociątko pisze:Ech, a do kiedy ten cały kuzynek będzie?

12 latek to już nie jest dziecko... Wypadałoby wiedzieć co można, a czego nie...

W sobotę albo niedzielę jedzie, przy czym jest prawdopodobieństwo, że cała rodzinka po niego przyjedzie i również się zwali.

O cholerka to już pij walerianke :mrgreen: a tak na poważnie to współczuje i wyobrażam sobie jak skończycie dom..... :?

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro lut 14, 2018 10:23 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

A tam walerianke. Koci Mietke sobie zaparz :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro lut 14, 2018 10:24 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

Ziemosław pisze:Widzi i zwraca mu uwagę żeby nie ciągnął ich za ogon albo nie męczył jak śpią. Ale nikt nie wie co robi z nimi jak jest sam w domu tyle godzin. Dzisiaj powiedziałam mu że mają siedzieć w naszym pokoju ale kto mi zagwarantuje, że gnojek tam nie wejdzie i nie będzie ich męczył? No nikt.

Nie napiszę co bym z nim zrobiła :201416 :201433

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro lut 14, 2018 10:28 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

No dlatego jak nikt czekam na zakończenie budowy. No normalnie mi się śni po nocach :(

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Śro lut 14, 2018 10:45 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

Ziemosław pisze:No dlatego jak nikt czekam na zakończenie budowy. No normalnie mi się śni po nocach :(

Tam będzie dużo więcej Przestrzeni. Kto komu będzie po głowie chodzić? :mrgreen: Wasze jest piętro?

Naprawdę super że to tak idzie. Firmę budowlaną wybraliscir jakąś z rynku czy ktoś polecał

GOSIU SORRY ZA OFF :201426
Obrazek

Moli25

Post » Śro lut 14, 2018 10:46 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

ale to w domku też będziecie z nimi mieszkać?
ser_Kociątko

Post » Śro lut 14, 2018 10:48 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

ser_Kociątko pisze:ale to w domku też będziecie z nimi mieszkać?

Tak, oni na parterze a my na piętrze. Dwa osobne mieszkania, jak w bloku trochę :D

Moli25 pisze:
Ziemosław pisze:No dlatego jak nikt czekam na zakończenie budowy. No normalnie mi się śni po nocach :(

Tam będzie dużo więcej Przestrzeni. Kto komu będzie po głowie chodzić? :mrgreen: Wasze jest piętro?

Naprawdę super że to tak idzie. Firmę budowlaną wybraliscir jakąś z rynku czy ktoś polecał

GOSIU SORRY ZA OFF :201426

Z biura projektowego nam polecono firmę, która wykonuje ich projekty. MD budownictwo się nazywają.

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Śro lut 14, 2018 10:49 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

Ziemosław pisze:
ser_Kociątko pisze:ale to w domku też będziecie z nimi mieszkać?

Tak, oni na parterze a my na piętrze. Dwa osobne mieszkania, jak w bloku trochę :D

To w sumie na jedno wychodzi.. Myślałam, że to tylko Wasz domek będzie
ser_Kociątko

Post » Śro lut 14, 2018 10:50 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

Tak pytam z ciekawości jak to się odbywa. Nie planuje się budować. Kiedyś miałam marzenia o własnym domku ale teraz bardziej marzę o grubym portfelu niż ciągłych wydatkach :strach:
Moja znajoma ma domek. Co chwilę coś. Nawet firma która ochrania sobie kasuje jak za zboże. Chryste ile to trzeba zarabiać żeby utrzymać dom 200m2?
Obrazek

Moli25

Post » Śro lut 14, 2018 10:52 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

Gosiagosia pisze:W Dniu świętego Walentego nic nie może stać się złego. Nikt nie może się dziś złościć, bo dziś nadszedł dzień Miłości.
Wszystkiego najlepszego :1luvu: :1luvu:

świętować to powinno się cały rok a nie jeden dzień w roku :(

dzisiaj w sklepie pani sprzedawczyni chciała mi dać paczkę chipsów w prezencie walentynkowym :wink:
ale odmówiłam, bo my tego nie jadamy, więc po co mam brać, będzie miała dla innego klienta, który to je
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lut 14, 2018 10:54 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

U nas w cukierni takie cuda :love: to zdjęcie z wczoraj bo miałam inna okazję na zakup słodkości dla mojego m :mrgreen:ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
Obrazek

Moli25

Post » Śro lut 14, 2018 10:54 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

Moli25 pisze:Tak pytam z ciekawości jak to się odbywa. Nie planuje się budować. Kiedyś miałam marzenia o własnym domku ale teraz bardziej marzę o grubym portfelu niż ciągłych wydatkach :strach:
Moja znajoma ma domek. Co chwilę coś. Nawet firma która ochrania sobie kasuje jak za zboże. Chryste ile to trzeba zarabiać żeby utrzymać dom 200m2?

wbrew pozorom utrzymanie domu jest tańsze niż mieszkania
z tym ,że niestety samemu trzeba robić remonty i inne prace np palenie i odśnieżanie
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro lut 14, 2018 10:55 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

to prawda. Najgorsze jest ogrzanie domku i brak kanalizy u nas. Ale reszta w sumie nie jest zła.
ser_Kociątko

Post » Śro lut 14, 2018 10:56 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

ObrazekObrazek

aż mi ślinka cieknie, nie dziwię się Fuksiowi
Obrazek

mir.ka

Post » Śro lut 14, 2018 11:04 Re: PUSIA, MIGOTKA, HUGO oraz EMI czyli kocio-psia rodzinka

O rany ale śliczne ciasta walentynkowe, arcydzieła prawdziwe 8O
Taką bezunię, bezusię :1luvu:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

[poprzednia][następna]