Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta-głodzić nie głodzić? :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 11, 2018 17:53 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Femka pisze:
evanka pisze:
Olat pisze:Evanka, zwracam Ci uwagę, że mówienie komuś, że jest brzydki, w formie nagany, jest destrukcyjne dla psychiki tak karconej osoby. :twisted:

przepraszam Maryle :oops:

Maryla, ja bym nie odpuściła :roll:

poszukam propozycji stosownego zadośćuczynienia :smokin:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Nie lut 11, 2018 17:54 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

na wszelki wypadek zniknę na dłużej
Ktoś sie orientuje, czy już wiadomo z jakim wynikiem Snus wygrał wybory?

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Nie lut 11, 2018 18:01 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

za drobną odpłatnością mogę ponegocjować z Marylą.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie lut 11, 2018 18:06 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Femka pisze:... machnął mnie pazurem po kciuku. Jeszcze się zastanawiam, czy zamiast leczyć nie urwać mu uszu.

jedno ma takjakbyk krótsze :roll:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Nie lut 11, 2018 18:17 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Wow, Femka! Zaszalałaś! Ile fotek zwierząsiów :1luvu: I Bureczek!
Co prawda na dwóch pierwszych, aktualnych zdjęciach Menel i Nero wyglądają jakby nie żyli, ale dowodów brak, więc niech będzie, wierzę, że śpią ;)

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Nie lut 11, 2018 21:51 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Skarbeczek :1luvu:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie lut 11, 2018 22:25 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Olat pisze:Wow, Femka! Zaszalałaś! Ile fotek zwierząsiów :1luvu: I Bureczek!
Co prawda na dwóch pierwszych, aktualnych zdjęciach Menel i Nero wyglądają jakby nie żyli, ale dowodów brak, więc niech będzie, wierzę, że śpią ;)

zawsze musisz coś znaleźć? zawsze? :lol:
jak masz wątpliwości, czy żyją, to przyjedź i się przekonaj. Nawet pozwolę Ci organoleptycznie sprawdzić, czy Nerutek i Kropa mają zęby :smokin:

Maryla pisze:
Femka pisze:... machnął mnie pazurem po kciuku. Jeszcze się zastanawiam, czy zamiast leczyć nie urwać mu uszu.

jedno ma klapnięte

#Kinnia, cieszę się, że mogłam Ci sprawić przyjemność :1luvu:
Obrazek

Femka

Post » Nie lut 11, 2018 23:06 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Femka pisze:
Olat pisze:Wow, Femka! Zaszalałaś! Ile fotek zwierząsiów :1luvu: I Bureczek!

zawsze musisz coś znaleźć? zawsze? :lol:
jak masz wątpliwości, czy żyją, to przyjedź i się przekonaj. Nawet pozwolę Ci organoleptycznie sprawdzić, czy Nerutek i Kropa mają zęby :smokin:

Maryla pisze:

jedno ma klapnięte

#Kinnia, cieszę się, że mogłam Ci sprawić przyjemność :1luvu:

O to, to, klapnięte. Jak Miś Uszatek.
Drops podziwiający nie tylko Skarbeczka vel Menela
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Nie lut 11, 2018 23:15 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

zaczynam być zaniepokojona popularnością Menela :lol:
Obrazek

Femka

Post » Nie lut 11, 2018 23:17 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

fotogeniczny jest ten kotek :lol:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie lut 11, 2018 23:19 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Femka pisze:zaczynam być zaniepokojona popularnością Menela :lol:

zapakuj w transporter, przewiaz kokardka, zamów kuriera, a niepkoj zniknie :twisted:
“Jesteśmy tu na jakiś czas, któregoś dnia szlag nas trafi, to po co tak traktować wszystko poważnie.”

:kitty:

FarciKot

Od: Czw sie 04, 2016 18:15

Post » Nie lut 11, 2018 23:22 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Kinnia ma pierwszeństwo :lol: Ale jeszcze nie udowodniła, że ma wystarczająco dobre warunki :lol:
Obrazek

Femka

Post » Nie lut 11, 2018 23:26 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Femka pisze:Kinnia ma pierwszeństwo :lol: Ale jeszcze nie udowodniła, że ma wystarczająco dobre warunki :lol:

hehe bląd - ja nie o sobie myslałam,
Kinia chce - dawaj
ja mam dla Ciebie fajniejszego kotka :twisted:
moja ala rakieta sniezna bedzie kolorystycznie do Twojego Nerutka ładnie pasowała
spojrz na moj avek to idealny kotek dla Ciebie :D
“Jesteśmy tu na jakiś czas, któregoś dnia szlag nas trafi, to po co tak traktować wszystko poważnie.”

FarciKot

Post » Nie lut 11, 2018 23:28 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

FarciKot, nie dam się wrobić w żadnego kotka. No way :lol: Z dwojga złego wolę Menela, bo przynajmniej już wiem, czego mogę się po nim spodziewać :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Nie lut 11, 2018 23:35 Re: Szczypiorki, Nero, Kropa, Ziuta- FIV+ pytania s.21.

Femka pisze:FarciKot, nie dam się wrobić w żadnego kotka. No way :lol: Z dwojga złego wolę Menela, bo przynajmniej już wiem, czego mogę się po nim spodziewać :mrgreen:

nie wiesz co tracisz, jest słodka
ksiezniczka ze stodoły z miejscowosci Ksiezno
grzeczna
nie marudzi przy jedzeniu
miziak
przylepka

do tego cudna - syjam w łatki w typie snowshoe - takich kotów jest niewiele na swiecie

szukam jej odpowiedniego domu - dobrego domu
skoro Tobie zaproponowałam to potwinnas potraktowac to jako nobilitacje
a nie sie opedzac - foch

FarciKot

[poprzednia][następna]