Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:u Was zimy nie ma?
Ziemosław pisze:mir.ka pisze:u Was zimy nie ma?
Dzisiaj jak rano wychodziłam do pracy to +0.5 było
Ziemosław pisze:Dzień dobry!
Dzisiaj było -5. Jeszcze autobus mi przyjechał 3 minuty za wcześnie, ale wsiadłam w tramwaj i dogoniłam go 4 przystanki dalej![]()
Dobrze, że już piąteczekmoje gnidy zaczęły brykać o 3 w nocy, Franek się darł, to się nie wyspałam. Przerobię na mufki
Dzisiaj było -5. Jeszcze autobus mi przyjechał 3 minuty za wcześnie, ale wsiadłam w tramwaj i dogoniłam go 4 przystanki dalej![]()
Dobrze, że już piąteczekmoje gnidy zaczęły brykać o 3 w nocy, Franek się darł, to się nie wyspałam. Przerobię na mufki
Moli25 pisze:Proszę o mufinke Frankowa jutronie zapomnij
Moli25 pisze:Proszę o mufinke Frankowa jutronie zapomnij
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Proszę o mufinke Frankowa jutronie zapomnij
a wybieracie sie na kocią imprezę z tydzień w sobotę? viewtopic.php?f=7&t=183742
Ziemosław pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Proszę o mufinke Frankowa jutronie zapomnij
a wybieracie sie na kocią imprezę z tydzień w sobotę? viewtopic.php?f=7&t=183742
O proszę, nie wiedziałam. Nie wiem jeszcze jak za tydzień bo koleżanka ciągnie mnie na klasowe spotkanie po latach z ludźmi z gimnazjum, a i do kina miałam iść
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 60 gości