ser_Kociątko pisze:Pączki lubię tylko z advokatem z niczym innym nie zjem
advokatem to można popić każdy pączek

Moderator: Estraven
ser_Kociątko pisze:Pączki lubię tylko z advokatem z niczym innym nie zjem

ser_Kociątko pisze:o to, to, też dobra myśl

Ziemosław pisze:Ewa L. pisze:Bo to czwartek jest tłusty a nie pączki i te zjedzone w tłusty czwartek są mniej kaloryczne niż w każdy inny dzień.
Ewcia znowu głos mądrości

mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Aia pisze:Neee, ja nie lubię. Na pączka mam ochotę raz na ruski rok![]()
A faworków to już w ogóle nie lubię. Dopóki nie zjem pierwszegoAle to mi nie grozi, bo ja sama nie smażę
Ja też prawie nie przepadam za pączkami ale te parę razy do roku zjem. Fawor ki bardzo lubie
nie wiem jak to jest, ale pączki w tłusty czwartek chyba jakoś inaczej smakują, bo normalnie nie byłabym w stanie tylu zjeść, czyli ok 5 szt
mir.ka pisze:ser_Kociątko pisze:Pączki lubię tylko z advokatem z niczym innym nie zjem

ser_Kociątko pisze:o to, to, też dobra myśl

Ewa L. pisze:Ziemosław pisze:Ewa L. pisze:Bo to czwartek jest tłusty a nie pączki i te zjedzone w tłusty czwartek są mniej kaloryczne niż w każdy inny dzień.
Ewcia znowu głos mądrości
![]()
![]()
![]()

Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:ser_Kociątko pisze:Pączki lubię tylko z advokatem z niczym innym nie zjem
Ta popitka najważniejsza![]()

mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:ser_Kociątko pisze:Pączki lubię tylko z advokatem z niczym innym nie zjem
Ta popitka najważniejsza![]()
z nią by Ci się udało te 5 szt zjeść

Gosiagosia pisze:Witajcie raniutko w piateczek.
Te moje głośne i glodne koty buszuja od 04:00 nie dając spać. Chyba je kiedyś zamorduję![]()
Idę szykować się do pracy i życzę Wam miłego dnia .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 14 gości