A myślałam,że to tak mu złagodzi w brzuszku.
A może on jest uczulony na kurczaka?
Moderator: Estraven
Madie pisze:A jak wyglądają Gosiu finanse Misia?
dajemy radę,dziękuję za troskę w imieniu Małego Misia
i podaję tylko jak ma biegunkę,zawsze go potrzebujemy w apteczce 
tabo10 pisze:----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potrzebuję pilnej pomocy dla kotki z chorym oczkiem. Przebywa na ulicy w Gdańsku-Sobieszewie. Czy ktoś z Gdańska lub Trójmiasta mógłby pomóc? Daje się zabrać na ręce (przy jedzeniu),potrzebuje weta, podawania kropli ,bo straci to oko... Miła,młodziutka ,nie ma roku wg mnie. Oczywiście niewysterylizowana.(...)
(...)

a wróżyli mu FIP
Wzięlam też małe opakowanie karmy 400g renal dla rudego i na rachunku w sekundę 77zł
A w dodatku wpisali nie leki,tylko "usługa weterynaryjna". Byłam już tak zmęczona po pracy i kolejnych kilku godzinach jazdy autobusami do lecznicy, w korkach popołudniowych,na zimnie,,że nie analizowałam na miejscu,rachunek wsunęłam do portfela,a dziś dojrzałam.Nie podoba mi się to,bo jak mam innym udowadniać za co właściwie płacę. W każdej recepcji mam się wykłócać 

Madie pisze:ta pasta - Carobin Pet ile jej schodzi dla Misia? Jak często musisz kupować?
,a to dorosły już kot,ma 8mcy. Takie normalnie ważą drugie tyle.Z drugiej strony,jeśli on jest wątrobowy (ALAT ponad 300),to powinien chudo jeść.A Conv chyba nie chudy...Z trzeciej strony po Convie mu nic nie jest na oko i kupa dobra.W USG wątroba wyszła ok.
,do tego noc,lecznicę mieli zamykać.Zrobiłam raz sama podskórną i...wystarczyło. Zbywali mnie i rozkładali ręce,a on żyje! I wyniki się powolutku poprawiają,choć są 3razy przekroczone wartości ALATu i mega węzły chłonne krezkowe.I nie miał od miesiąca gorączek.Ma apetyt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Patrykpoz i 113 gości