Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Minu pisze:i zrozum tu człowieka...w sumie to nic mi po rozumieniu w sumie, bo pewnie i tak nie dałoby mi nic.
Fionel
MB&Ofelia pisze:Minu pisze:i zrozum tu człowieka...w sumie to nic mi po rozumieniu w sumie, bo pewnie i tak nie dałoby mi nic.
Fionel
Fjonella. Tak se paczę że chyba będą z cię koty. Już się naumiałaś że człowieków się nie da zrozumnąć.
A kuwetku nową niech ci Duża kupi natentychmiast. Pamiątaj, nie ma za dużej kuwetku dla kota. A kupalki lubią uciekać, choćby kuwetku była ogromniasta.
Książniczka Ofelja
ewkkrem pisze:Manisławo! Maniusiu! Ty chyba młodziutka byłaś jak pobiegłaś do TM?.
Dropsik.
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Manisławo! Maniusiu! Ty chyba młodziutka byłaś jak pobiegłaś do TM?.
Dropsik.
Dropsiulku, Mania miała co najmniej 14 lat, a może i 16. Do tego nowotwór wątroby i chore serduszko. Przywędrowała do mnie 11 lutego zeszłego roku. 2 dni później jej kardiolog powiedział, że mamy przyjść na kolejną kontrolę po 3 miesiącach, jeśli Mania dożyje. Przyszłyśmy na początku czerwca i wet był zdziwiony, że jest lepiej niż się spodziewał. Mania odeszła 19 września zeszłego roku
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Manisławo! Maniusiu! Ty chyba młodziutka byłaś jak pobiegłaś do TM?.
Dropsik.
Dropsiulku, Mania miała co najmniej 14 lat, a może i 16. Do tego nowotwór wątroby i chore serduszko. Przywędrowała do mnie 11 lutego zeszłego roku. 2 dni później jej kardiolog powiedział, że mamy przyjść na kolejną kontrolę po 3 miesiącach, jeśli Mania dożyje. Przyszłyśmy na początku czerwca i wet był zdziwiony, że jest lepiej niż się spodziewał. Mania odeszła 19 września zeszłego roku
Dropsik pamięta. Buszuje po wątkach od lipca zeszłego roku i dyskretnie podczytywał również ten wątekUmknął mi w natłoku innych informacji wiek Manisławy a na zdjęciu wygląda młodziutko.
Ale Lusiu my młodzi, jeszcze parę latek przed nami. Optymizm i dobry humor to recepta na lepsze i dłuższe życie.
TwójDrops
saaga pisze:Mrrruuu mrrruuu mruuu...
Jak się masz, Lusiu?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fiora
MaryLux pisze:saaga pisze:Mrrruuu mrrruuu mruuu...
Jak się masz, Lusiu?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fiora
Zjadłam 3 obiadki i 2 podwieczorki
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Manisławo! Maniusiu! Ty chyba młodziutka byłaś jak pobiegłaś do TM?.
Dropsik.
Dropsik pamięta. Buszuje po wątkach od lipca zeszłego roku i dyskretnie podczytywał również ten wątekUmknął mi w natłoku innych informacji wiek Manisławy a na zdjęciu wygląda młodziutko.
Ale Lusiu my młodzi, jeszcze parę latek przed nami. Optymizm i dobry humor to recepta na lepsze i dłuższe życie.
TwójDrops
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:saaga pisze:Mrrruuu mrrruuu mruuu...
Jak się masz, Lusiu?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fiora
Zjadłam 3 obiadki i 2 podwieczorki
Lusiu, Lusiu - jak przypuszczam to te obiadki to mikroskopijne były a podwieczorki to pod mikroskopem szukaćMam rację moja
Lusiu?
Drops zdenerwowany.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 136 gości