Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3 1z10!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 04, 2018 20:41 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

ewkkrem pisze:Jak zawsze facet ma gorzej. Skoro nie Drops to... Lusia!!! Lusia!!! Lusia!!! :ok: :ok: :ok:
Drops - kibic.

Bez Dropsia nie jadę!
Lusia

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lut 04, 2018 20:46 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze::1luvu: Uwaga, będzie słodko :1luvu:

Obrazek

:201494 no cudnie
Zazdroszczę tej miłości :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie lut 04, 2018 20:51 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Potem ta miłość się przerodziła w łapoczyny :ryk:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Nie lut 04, 2018 20:51 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

MaryLux pisze:
ewkkrem pisze:Jak zawsze facet ma gorzej. Skoro nie Drops to... Lusia!!! Lusia!!! Lusia!!! :ok: :ok: :ok:
Drops - kibic.

Bez Dropsia nie jadę!
Lusia

Lusiu ja facet, nie mogę a Tobie sława pisana.
Twój Drops
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Nie lut 04, 2018 20:57 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Moli25 pisze:
Ziemosław pisze::1luvu: Uwaga, będzie słodko :1luvu:

Obrazek

:201494 no cudnie
Zazdroszczę tej miłości :1luvu:

Miłość jest słodka, miłość boli!!! A zdjęcia są wieczne i przecudne. U mnie na na leżance oba dwa się nie mieszczą. A miłość ich też pełna sprzecznych emocji. Wypisz, wymaluj jak u ludzi.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Pon lut 05, 2018 8:34 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Dzień dobry.
Ostatnio mnie taka refleksja naszła... Że w sumie jestem takim 100% zwyczajnym korposzczurem. Na codzień w korpokuchni spotykam ludzi, których pasją jest m.in. podróżowanie, rysowanie, jeżdżenie na monocyklu (!), osiąganie rekordów na siłowni... A ja jestem taka szara i zwykła. Problem w tym, że zawsze chciałam być "bardziej", a póki co jestem nicnieznaczącym trybikiem w ogromnej amerykańskiej korpomachinie.

Ziemosław

Post » Pon lut 05, 2018 8:54 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Dzień dobry, spokojnego dnia mimo wszystko
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lut 05, 2018 9:26 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

MalgWroclaw pisze:Dzień dobry, spokojnego dnia mimo wszystko

Dziękuję. Jak większość moich dni, zaczął się nerwem. W dodatku Michał ma w tym tygodniu 2 zmiany, co oznacza, że jak wychodzę to on jeszcze śpi, a jak wraca to jest po 22 więc ja często śpię :( nienawidzę tych tygodniu bo tak mi go brakuje wtedy :(

Ziemosław

Post » Pon lut 05, 2018 10:22 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Wiecie, taki pomysł mam.
Jak się na wieś przeprowadzimy to mi się marzy własny sklep zoologiczny :roll: taki na wypasie, duży, dla psów i kotów i małych zwierzątek, bo na nich się znam. Oczywiście mogę się doszkolić z rybek i gadzin, ale... ale ja bez auta takiego czegoś nie ogarnę. A prawa jazdy boję się robić :( i tak sobie pomyślałam, że w razie jakby Michał nie chciał mi pomóc, to może któraś z Was by chciała?

Ot taki pomysł :oops:

Ziemosław

Post » Pon lut 05, 2018 12:45 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Pomysl fajny tylko najpierw zorientuj sie jak bedzie z popytem. Znajdz odpowiednia lokalizacje zadbaj o reklame zaopatrzenie i ruszaj. Trzymam kciuki za powodzenie.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lut 05, 2018 12:49 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ewa L. pisze:Pomysl fajny tylko najpierw zorientuj sie jak bedzie z popytem. Znajdz odpowiednia lokalizacje zadbaj o reklame zaopatrzenie i ruszaj. Trzymam kciuki za powodzenie.

Ewciu, u nas to tak za 2-3 lata dopiero, po wybudowaniu domu i ogarnięciu się finansowo. Myślałam o sklepie w Oleśnicy lub Długołęce, ze sprzedażą internetową, bez żywych zwierząt. Dla psów, kotów i małych gryzoni, na wędkarstwo mogłabym teścia wkręcić bo się zna.

Ziemosław

Post » Pon lut 05, 2018 12:52 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

W Oleśnicy jest kilka zoologów. Mój "znajomy" ma nawet dwa jeśli sie nie myle.
Ale Oleśnica mała nie wiem czy to sie by tam sprawdziło. No chyba że byś Madzik wszystko co zdrowe i dostępne dla zwierzaków miała. Bo w tych tradycyjnych zoologach to wiadomo co jest: RC, Purina Cat Chow itp.
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon lut 05, 2018 12:54 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

No tak właśnie myślałam o tym nieszablonowym bardziej żywieniu. Wiadomo babcia Zosia dla swojego mruczka nie kupi Catz Finefooda tylko whiskasa... Ale chciałabym też mieć ręcznie robione zabawki dla kotów. Mogłabym je robić teraz i sprzedawać (próbować?) na miau.

Ziemosław

Post » Pon lut 05, 2018 12:56 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

Ziemosław pisze:No tak właśnie myślałam o tym nieszablonowym bardziej żywieniu. Wiadomo babcia Zosia dla swojego mruczka nie kupi Catz Finefooda tylko whiskasa... Ale chciałabym też mieć ręcznie robione zabawki dla kotów. Mogłabym je robić teraz i sprzedawać (próbować?) na miau.

I na OLX :D
Jak lubisz taką ręczna pracę to pewnie, czemu nie. Warto już teraz spróbować...
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon lut 05, 2018 12:57 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby oraz Franklin <3

MonikaMroz pisze:
Ziemosław pisze:No tak właśnie myślałam o tym nieszablonowym bardziej żywieniu. Wiadomo babcia Zosia dla swojego mruczka nie kupi Catz Finefooda tylko whiskasa... Ale chciałabym też mieć ręcznie robione zabawki dla kotów. Mogłabym je robić teraz i sprzedawać (próbować?) na miau.

I na OLX :D
Jak lubisz taką ręczna pracę to pewnie, czemu nie. Warto już teraz spróbować...

Owszem, lubię :)

Ziemosław

[poprzednia][następna]