koniec

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 03, 2018 12:22 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

Czytam, czytam. Daj już spokój z tymi podziękowaniami, bo aż mi głupio :oops: Kibicuję tej kotce, bo tyle biedna przeszła, ale już przed nią tylko dobre dni :ok: :ok: :ok: . Imię ma okropne :mrgreen: , ale de gustibus....
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob lut 03, 2018 12:23 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

ser_Kociątko pisze:Bo nie zawsze jest, a zamówień nie przyjmują :(

W moim małym sklepie pani chciała mi zamówić filet z indyka, ale nie chciałam, bo na pewno kazałaby mi cały kupić
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lut 03, 2018 12:28 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

MB&Ofelia pisze:
ser_Kociątko pisze:Że Mała Czarna jest samcem :D

Kto ją tam wie...
Głupiutkie to jak pantofel, śpiewa arie operowe zamiast miauczeć, to może i zmiennopłciowa...
:strach:
:ryk:

:ryk: :ryk:
Znałam jedną głupiutką koteczkę, była uroczym stworzonkiem, zero szarych komórek, milion głupich myśli :mrgreen:
Ale zawsze twierdziłam, że powinna się ona była urodzić kocurem :lol:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob lut 03, 2018 13:14 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

ewar pisze:Czytam, czytam. Daj już spokój z tymi podziękowaniami, bo aż mi głupio :oops: Kibicuję tej kotce, bo tyle biedna przeszła, ale już przed nią tylko dobre dni :ok: :ok: :ok: . Imię ma okropne :mrgreen: , ale de gustibus....

Ale dlaczego okropne? :mrgreen:
Teraz już ma z górki :) Przed nią jeszcze tylko zabieg czyszczenia paszczy :mrgreen:

Kupiłam 15kg mięsa. Teraz trzeba zmielić, Łukasz już się cieszy :ryk:.

Zrobię dzisiaj pod wieczór w końcu dokładkę ubranek, machnął mi fotki :)

No i trzymajcie kciuki jutro około 23-24. Mamy znów łapankę pod firmą. Ania wczoraj wypatrzyła nowego bezdomniaka, oby był dzikim dzikusem...
ser_Kociątko

Post » Sob lut 03, 2018 13:28 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

Ja wczoraj mielilam 7 kilo ponad 2 godziny i mi kregoslup peka...
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Sob lut 03, 2018 13:56 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

ser_Kociątko pisze:Ale dlaczego okropne? :mrgreen:
Teraz już ma z górki :) Przed nią jeszcze tylko zabieg czyszczenia paszczy :mrgreen:

To moje zdanie. Ale w sumie, czy to ważne? Może być i Hermenegilda, ważne, że już jest bezpieczna i ma DOM, co jest absolutnie bezcenne.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob lut 03, 2018 14:58 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

ser_Kociątko pisze:
ewar pisze:Czytam, czytam. Daj już spokój z tymi podziękowaniami, bo aż mi głupio :oops: Kibicuję tej kotce, bo tyle biedna przeszła, ale już przed nią tylko dobre dni :ok: :ok: :ok: . Imię ma okropne :mrgreen: , ale de gustibus....

Ale dlaczego okropne? :mrgreen:

Kupiłam 15kg mięsa. Teraz trzeba zmielić, Łukasz już się cieszy :ryk:.

Zrobię dzisiaj pod wieczór w końcu dokładkę ubranek, machnął mi fotki :)

No i trzymajcie kciuki jutro około 23-24. Mamy znów łapankę pod firmą. Ania wczoraj wypatrzyła nowego bezdomniaka, oby był dzikim dzikusem...

oby nie był :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lut 03, 2018 15:28 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

:ok: :ok: za łapankę i dzikość
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob lut 03, 2018 17:26 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

ewar pisze:
ser_Kociątko pisze:Ale dlaczego okropne? :mrgreen:

To moje zdanie. Ale w sumie, czy to ważne? Może być i Hermenegilda, ważne, że już jest bezpieczna i ma DOM, co jest absolutnie bezcenne.

Zdecydowanie tak :)

mir.ka pisze:oby nie był :mrgreen:

Oby właśnie był! :mrgreen:

MB&Ofelia pisze::ok: :ok: za łapankę i dzikość

Się przydadzą! :ok:

Mięso zmielone! :) Koty już najedzone BARF'em Śpią grzecznie.

Napaliłam dzisiaj w kominku i w domu mamy 27 stopni. Chyba przesadziłam :?
ser_Kociątko

Post » Sob lut 03, 2018 19:08 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

Chciałabym mieć w domu 27 stopni. Kocham takie temperatury

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lut 03, 2018 21:21 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

Zapraszam serdecznie, bazarek uzupełniony :)
ser_Kociątko

Post » Sob lut 03, 2018 22:33 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

Z tym całym Brafem to musi być wiele zachodu...wszystko mielicie?
U mnie w domu jest max.21 stopni...

Minu

Od: Śro sty 03, 2018 22:52

Post » Sob lut 03, 2018 22:42 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

Z barfem jest dużo zachodu. Zwłaszcza jak się nie mieli tylko kroi. Ale jak się ma koty z alergią, to dobrze wiedzieć co dokładnie mają w miskach. No i nie ma lepszego amciu dla kotów :D
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob lut 03, 2018 23:19 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

Ale koty jedzą też kości i duze kawałki mięsa jak małe psy tak?
Nie wątpię ze to najzdrowszy sposób odżywiania, ale nie mam chyba cierpliwości do tego, mamy puszki i na razie jest ok potem zobaczymy ;)

Minu

Od: Śro sty 03, 2018 22:52

[poprzednia][następna]