koniec

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 01, 2018 15:37 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

A dzisiaj dojechała do nas paczuszka od Ewar z kocykami i takimi różnymi.

Mamy już 2x szelki dla kotów na lato. Poszukiwane jeszcze 2x szelki :D Myślę, że do lata się uzbierają 4x :)

Dałam dzisiaj kotom odrobinkę chrupek. Jadły ślicznie.

Kozlarek znów ma nawrót kociego trądziku, dwa dni temu zeżarł kilka chrupek Smilli i od razu mamy efekt... :(
ser_Kociątko

Post » Pt lut 02, 2018 11:58 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

ser_Kociątko pisze:
Aia pisze:To prawdziwy samiec, mięso żuje dziąsłem :twisted: :smokin:

Umarłam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Eeeeee... Mała Czarna też żuje mięso dziąsłami.
Jest samcem??? 8O 8O 8O
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt lut 02, 2018 14:28 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

Czyżby się właśnie wydało? 8O
ser_Kociątko

Post » Pt lut 02, 2018 14:29 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

ser_Kociątko pisze:Czyżby się właśnie wydało? 8O

Co takiego?

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pt lut 02, 2018 14:30 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

Że Mała Czarna jest samcem :D
ser_Kociątko

Post » Pt lut 02, 2018 14:39 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

:mrgreen: Kurde nie wpadłam na to, ale przymulona jestem :strach:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pt lut 02, 2018 14:40 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

Zdarza się :mrgreen: :mrgreen:
ser_Kociątko

Post » Pt lut 02, 2018 19:51 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

ser_Kociątko pisze:Że Mała Czarna jest samcem :D

Kto ją tam wie...
Głupiutkie to jak pantofel, śpiewa arie operowe zamiast miauczeć, to może i zmiennopłciowa...
:strach:
:ryk:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt lut 02, 2018 20:06 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

MB&Ofelia pisze:
ser_Kociątko pisze:Że Mała Czarna jest samcem :D

Kto ją tam wie...
Głupiutkie to jak pantofel, śpiewa arie operowe zamiast miauczeć, to może i zmiennopłciowa...
:strach:
:ryk:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
L.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lut 02, 2018 20:12 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

To pamiętaj tylko, żeby jej jajka uciąć :D
ser_Kociątko

Post » Pt lut 02, 2018 20:27 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

A gdzież ona ma te jajka do ciachnięcia? :roll:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt lut 02, 2018 20:30 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

:20147 :20147 trzeba poszukać
ser_Kociątko

Post » Sob lut 03, 2018 8:59 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

Dzisiaj za oknem przywitał nas szron na trawce.
Dałam kotom śniadanko, wyjątkowo mocno im smakowało.
Wypiłam kawkę, za chwilę muszę jechać do Ozorkowa, a na dworze zimno jak nie wiem :(

Maja odkąd zaszczepiona zgrzeczniała. Może to szczepionka na grzeczność była? :D

Dzisiaj ten dzień kiedy trzeba przytargać mięso, trzymajcie kciuki, żeby było! Bo nie zawsze jest, a zamówień nie przyjmują :(

Mam też specjalnie podziękowania dla Ewar, która ufundowała Ciężarówce posłanka, a która się nie odzywa, ale wiem, że czyta ^^ Więc jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJĘ!
ser_Kociątko

Post » Sob lut 03, 2018 9:31 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

ser_Kociątko pisze:Dzisiaj za oknem przywitał nas szron na trawce.
Dałam kotom śniadanko, wyjątkowo mocno im smakowało.
Wypiłam kawkę, za chwilę muszę jechać do Ozorkowa, a na dworze zimno jak nie wiem :(

Maja odkąd zaszczepiona zgrzeczniała. Może to szczepionka na grzeczność była? :D

Dzisiaj ten dzień kiedy trzeba przytargać mięso, trzymajcie kciuki, żeby było! Bo nie zawsze jest, a zamówień nie przyjmują :(

Mam też specjalnie podziękowania dla Ewar, która ufundowała Ciężarówce posłanka, a która się nie odzywa, ale wiem, że czyta ^^ Więc jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJĘ!

Dziś paskudny dzień się zapowiada :| ja dopiero wstałam i ciągnę się po domu nieprzytomna. Muszę się rozruszać bo jutro zapowiedział się na obiad syn z przyszła :?: synową. Zakupy zrobione koty nakarmione :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob lut 03, 2018 12:21 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Ponura norka CZ.2

a u nas po nocnych przymrozkach jest piękny słoneczny dzień :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]