Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olala1 pisze:Rzuciła się na niego jeszcze jak był w saszetce, dałam jej odrobinę to polizała i odeszła, później z ręki zjadła może z pełną łyżeczkę. Teraz głoduje jakby co.
olala1 pisze:ja pierdziele... zapomniałam o niejzupełnie nie zakodowałam sobie o niej, nosz kur...
Przepraszam najmocniej
Pietraszka pisze:Antybiotyk Lili podany, z jedzeniem słabo, dopiero, jak zaczęłam ją miziać i pomiąchałam w misce, to zaczęła jeść.
Bunia dosrała Sumamed od dziś przez 8 dni 1/4 tabletki raz dziennie i bioprotect (popuściła luźną kupą w czasie jazdy), pożyczyłam od Mika kontenerek dla niej zamykany od góry - sprawdził się (nos cały- moczy się w virkonie w łazience.
Psotka też dostała przedłużenie antybiotyku od jutra na dni (dziś dostała leki w lecznicy) i espumisan (jak się uda to Marta dziś przywiezie, albo ja jutro rano) - bo ma strasznie pękaty brzuszek.
Kociambra1989 pisze: Aha i to ja położyłam na szafce w szpitaliku dwa pudła i prześcieradło...Julka lubiła ostatnie dwa tygodnie tam przesiadywać, pomyślałam że czuję się bezpiecznie i jak pudła zniknęły to się zestresowała...więc położyłam jej znowu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości