olala1 pisze:A proszę Cię bardzo zawsze i wszędzie można brać moje zdjęcia z forum
Super

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olala1 pisze:A proszę Cię bardzo zawsze i wszędzie można brać moje zdjęcia z forum
Duszek686 pisze:Madzia - wielkie dzięki za dzisiejszą pomoc- nie wiem, co bym zrobiła bez Ciebie i o której wyszła
Krótko, bo padam na twarz:
Na ogólnym 1 gorsza kupa, poza tym przyzwoicie, nalane tylko przy drzwiach do szpitalika, pawi brak.
Dostały gotowanego kurczaka i od Magdy surową pręge - był szał, rozpasanie i euforia - istny karnawał.
Bunia coś jest ciepła i z oczka jej kleci. Poobserwujcie ją jutro
Psotka nie miała za bardzo zjedzone, ale ona chyba suche woli - rc persjan jest w jej szafce. Wysypałam jej na wieczór cały spód w misce - ciekawe ile będzie miała rano.
Przy mnie zjadła małą garstkę suchego i niecałe pół gourmeta
Zastrzyk podany, krople zapuszczone po 3 razy każde
W lodówce jest niecałe pół gourmeta z czarniakiem i marchewką, ale dziś zjadła te pól tak na 5 razy - zachęcana.
Julka dużo czasu spędziła na ogólnym, rzuciła się na gotowanego kurczaka i zjadła 2 miski. Na wyjście dołożyłyśmuy jej jeszcze
W szpitaliku Tola się nie popisała - albo Madzia, bo przy próbie zabrania jej miski do sprzątnięcie klatki - uchapała Magdę - na szczęście nie do krwi. Potem już była grzeczna
Leki podane, podłoga przetarta, wytarłąm tez parapet u Psotki.
Koty miały dziś odwiedziny - dostały sporo baaaaardzo dobrego jedzeniai dwie ośmiorniczki z walerianą - Ptyś i Brzunia oszaleli - niestety - dopiero po wyjściu Darczyńcy
Pani Aniu, Panie Sławku -![]()
![]()
![]()
Do tego dostaliśmy piękne rzeczy na allegro![]()
Bardzo dziękujemy
Jakieś zdjęcia zrobiłam, ale ciemno było wić są słabiutkie na pewno
Duszek686 pisze:Aga - zobaczymy.
Jeśli byś ja zabrała w piątek, to może w czwartek podamy jej jeszcze antybiotyk, a na kontrolę i zylexis pojedzie się w piątek.
W sumie byłoby dobrze jakbyś mogłą.
To jeszcze jutro zobaczę jutro, jak ona się zachowuje i czuje. I co po dzisiejszym dniu powiedzą dziewczyny - czy możemy z wizytą poczekać do piątku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości