Hej

Bylismy u wetki

Kubus juz w pelni sil witalnych. Musial sobie cos nadwyrezyc w zabawie, szczegolnie że szaleje i sie nie oszczedza na codzien. Bardzo sie stresowalismy, ale na szczescie szybciutko to minęło.
Tak jak pisalam nie ma i nie bylo zadnych podstaw do podejrzewania dyskopatii - dzis znowu walkowalam to z wetka

Diete mamy omowiona. Nie sadzilam, że ja bede kiedykolwiek "barfowac", ale czego sie nie robi dla mojego malego synka

a i Marysia na tym korzysta bardzo. I Tosia czasem tez, ale ona jednak woli puszki. Kubus zas jak ma wybor to wybiera surowe mieso.
Zamowilam proszek z kosci. I jeden taki posilek na dzien koty będą dostawaly.
Moje malenstwo Kubusiowe co dzien o swicie skacze po mnie z wedka. Rzuca mi ja pod nos, ciesze sie, że to nie mysz

Wszystkie koty urządzają galopy. Nasz dom bardzo ozyl - teraz z perspektywy czasu widze, że smutno bylo wczesniej

Trzy kotki to liczba idealna

Fifulec widzialam proszki ze skorupek, ale w koncu kupilam proszek z kosci ludzac sie, że dla kota moze to byc walor smakowy dodatkowo

Ziemoslaw dziekuje za info - jest bardzo cenne

dzis wlasnie przeanalizowałam tez jedzenie kotow i odkrylam, że animonda vom f. nie ma.wcale tauryny

a Tosia bardzo lubi te tacki a suchej karmy prawie nie je. Oczywiscie mamy tez inne jedzonko np catz fine food, ale nie jedza tego caly dzien tylko mają kilka roznych karm na dobe

tauryny mam mnostwo, wiec bede suplementowac

Takze coz. Cale to doswiadczenie wyszlo nam.na dobre, bo dzieki temu dowiedzialam sie co moge dla kotow zrobic lepiej

Milego wieczorku :*