Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Dyktatura pisze:Cięzarówka do zakochania od pierwszego wejrzenia. Cieszę się, że nie musi być już bezdomna.
Kocham takie umaszczenie
MonikaMroz pisze:Moli25 pisze:Dyktatura pisze:Cięzarówka do zakochania od pierwszego wejrzenia. Cieszę się, że nie musi być już bezdomna.
Kocham takie umaszczenie
Taaaak
Moja Milunia najukochańsza jest taka![]()
![]()
ser_Kociątko pisze:Wiecie jaki paskudny dzisiaj dzień?
Pojechałam z Łukaszem do Ozorkowa, karmić koty i na zakupy i jeszcze Majkę zaszczepić.
Wsiedliśmy sobie około 11 do tramwaju. Maja grzecznie usiadła, wszystko super.
Nastał czas wysiadania, wysiadłam z Mają, Łukasz innym wyjściem. Dochodzimy do firmy, żeby nakarmić nasze bezdomniaki, a Łukasz do mnie mówi, czy mam torebkę (on miał nieść), ja mówię, że nie mam... on też nie.![]()
Dzwonimy do MPK, że została w tramwaju torebka... Pan mówi, że przekaże motorniczemu. I że on zaraz będzie wracał to poczekać mamy na przystanku i jeśli będzie to nam da.
Czekamy, czekamy....
Jedzie tramwaj, biegnę do motorniczego, to nie ten tramwaj... czekamy na następny.
Czekamy, czekamy....
Jedzie! Biegnę, jest torebka, uffffff.
Majka zaszczepiona, musimy jej usunąć jednak te zmiany na skórze, nie pali się, ale trzeba. Koszt zabiegu 150zł
Zrobiliśmy zakupy i do domu.
ser_Kociątko pisze:Ja prawie też dostałam, klucze od firmy, klucze od domu, telefon, książka do wysłania z bazarku, dokumenty
Portfel miałam w kieszeni...
MalgWroclaw pisze:Jacyś uczciwi, nikt nie ukradł. Mi też niedawno zginęła na krótko torebka, ale na krótko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości