» Czw maja 19, 2005 13:54
"Widziałam tego Grale w sądzie: to buc, pewny siebie i przekonany o swojej racji. Będzie szedł w zaparte..."
a może jego zdjecie w internecie ? Szkoda niestety mieszkam w Tarnowie.
"Rozmawiałam z prawnikiem i wiem, że na sprawie zabrakło prokuratora... Dlaczego go nie było?"
O to mi sie nie podoba. Od postawy propkuratora zależy bardzo wiele.
BARDZO DOBRZE BYŁOBY gdyby został zalany telefonami od organizacji pro-zwierzecych żeby wiedział ze jest na oku wielu ludzi !
Wierzcie mi to jest potrzebne !
Przedzwoncie do Empatii i Klubu Gaja oni są znani i prokuraturzy dobrze juz raczej kojarzą te organizacje. Poproscie aby ktos od nich zadzwonił do prokuratora i tylko powiedział że przyglądają się sprawie !
"AKCJA LUBOŃ: Padła propozycja aby porozwieszać ostrzeżenia w Luboniu ja jestem za. To powinno utemperować tego zwyrodnialca Gralę. "
Tak my to kiedys zrobilismy też porozwieszałem plakaty wszedzie w okolicy facet potem latał jak oszałay i zdzierał je tlumaczyl sie sąsiadom że to kłamstwo ale pomogło !!!
"AKCJA PROCES: Do sądu powinno przyjść jak najwięcej ludzi odpowiednio „oznakowanych” np. w koszulki z kotkami i hasłami.
Zastanawiam się nad jakimiś transparentami przed sądem. Bo na sali to raczej wykluczone bo sąd na pewno wywali ludzi z transparentami."
Bardzo dobry pomysł !!!