MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:i nie mizia?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A moja @ to mnie już straszy wetem na przyszły tydzień
a po co wet?
Trzeba sprawdzić krew i doopinkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:i nie mizia?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a po co wet?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:i nie mizia?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a po co wet?
![]()
MB&Ofelia pisze::201461![]()
Proszę bardzo miziu miziu, Lusiu. A Duża niech cię po wetach nie ciąga, tylko pogania trochę z wędką.
(pisze ta co ostatnio wędką machała chyba tydzień temu)
Ewa L. pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wtenczas pisze:Lusiu jak minęła nocka? śniło Ci się coś?
ewkkrem pisze:Witaj Lusiu po przerwieTrochę bałem się pisać do Ciebie bo tam o jakiś spódnicach. Nie wiem co to jest. Moja duża mówi, że to rodzaj sztucznego futerka dla dużych, a ona sama używała czegoś takiego 100 lat temu. Miałczy mi, że ma w szafie jedną ale jak tu mieszkam 2 lata, to tylko wisi - nigdy jej nie widziałem. Sama rozumiesz - nie moje klimaty.
Teraz czytam, że mają Ci sprawdzać krew i dupinkę!!!??? Krew rozumiem ale dupinkę? Dlaczego???.
Zatroskany TwójDrops
MaryLux pisze:wtenczas pisze:Lusiu jak minęła nocka? śniło Ci się coś?
Tak. Że dostałam więcej amciu
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze::201461![]()
Proszę bardzo miziu miziu, Lusiu. A Duża niech cię po wetach nie ciąga, tylko pogania trochę z wędką.
(pisze ta co ostatnio wędką machała chyba tydzień temu)
Lusia jest samoobsługowa: sama sobie macha wędką
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Witaj Lusiu po przerwieTrochę bałem się pisać do Ciebie bo tam o jakiś spódnicach. Nie wiem co to jest. Moja duża mówi, że to rodzaj sztucznego futerka dla dużych, a ona sama używała czegoś takiego 100 lat temu. Miałczy mi, że ma w szafie jedną ale jak tu mieszkam 2 lata, to tylko wisi - nigdy jej nie widziałem. Sama rozumiesz - nie moje klimaty.
Teraz czytam, że mają Ci sprawdzać krew i dupinkę!!!??? Krew rozumiem ale dupinkę? Dlaczego???.
Zatroskany TwójDrops
Dropsiku, Lusia miewa kłopoty z gruczołami okołoodbytowymi i trzeba sprawdzać, czy się nie zatkały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Wojtek i 103 gości