Nie lubię skórki
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Śniadanie podane
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
Moli25 pisze:Molka też zaczęła patrzeć na to co je, a je mniej suchego.
Z resztą udowodnione że Purizon powoduje że koty tyja, potwierdza się i u nas.
Fakt że dużo więcej biega i to że je mniej suchego zmotywowalo mnie żeby postawić kote na wagę6.100 kg
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Molka też zaczęła patrzeć na to co je, a je mniej suchego.
Fakt że dużo więcej biega i to że je mniej suchego zmotywowalo mnie żeby postawić kote na wagę6.100 kg
a Fuksiu?
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Molka też zaczęła patrzeć na to co je, a je mniej suchego.
a Fuksiu?
5.800
mir.ka pisze:Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Molka też zaczęła patrzeć na to co je, a je mniej suchego.
a Fuksiu?
5.800
malutko![]()
![]()
![]()
![]()
niedawno rozmawiałam z Dużą od innego mojego tymczasa Psotka, też dorodny kocur z niego, jest rok starszy od Fuksia i waży ok 6 kg
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Molka też zaczęła patrzeć na to co je, a je mniej suchego.
a Fuksiu?
5.800
malutko![]()
![]()
![]()
![]()
niedawno rozmawiałam z Dużą od innego mojego tymczasa Psotka, też dorodny kocur z niego, jest rok starszy od Fuksia i waży ok 6 kg
Przyjedź i dokarm kotka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Silverblue i 470 gości