ser_Kociątko pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
Dobre, ale nie wiem, czy też byś wybrzydzała w jedzonku? Bezbłędnie kuwetowała? Drapała fotel?
Nie będę wybrzydzała, gorzej z tym drapaniem bo bym pazurki połamala co do kuwetki to też ok

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ser_Kociątko pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
Dobre, ale nie wiem, czy też byś wybrzydzała w jedzonku? Bezbłędnie kuwetowała? Drapała fotel?
ser_Kociątko pisze:No to możesz przybyć do mnie
MonikaMroz pisze:Jak się ma małe kociaki to szybciej zauważyć jakieś odchylenia od normalnego zachowania. Bo znasz swojego kota. A ja cały czas się boje ze nie poznam Bagi za dobrze i jak się będzie coś złego działo to to przeocze. Nie wiem czemu mam takie wrażenie.
Gosiagosia pisze:ser_Kociątko pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
Nie będę wybrzydzała, gorzej z tym drapaniem bo bym pazurki połamala co do kuwetki to też ok![]()
Gosiagosia pisze:ser_Kociątko pisze:No to możesz przybyć do mnie
Bardzo się cieszę. Znam już Twoje zdolności kulinarne więc jestem na takjuż się spakuje.
![]()
Gosiagosia pisze:ser_Kociątko pisze:No to możesz przybyć do mnie
Bardzo się cieszę. Znam już Twoje zdolności kulinarne więc jestem na takjuż się spakuje.
![]()
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:ser_Kociątko pisze:No to możesz przybyć do mnie
![]()
widzisz, nawet masz wybór
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Lifter, Silverblue i 32 gości