Odrobaczyłam ją dziś - dostała 1/2 milprazunu
Nie wpisałam w książeczkę, więc trzeba to uzupełnić
Dziś dyżur chaotyczny, bo sporo się działo
Więść miesiąca - Li pojechała do domu

Trzymajcie kciuki za Królową, bo dziś się zachowywała po królewsku i jej przyszły opiekun minę miał nietęgą - ale widzę, że w domu Li przeprosiła za swoje "kociarniane" fochy

Oby było dobrze

Bardzo dziękuję Dominice za pomoc - i Izie - dzięki Dziewczyny

Przywiozłąm Psotkę i Czesię z zabiegów
Czesia po sterylce jest w klatce - jutro lub we wtorek można ją wypuścić na ogólny jeśli nic sie nie będzie działo
Psotka straciła wszystkie zęby - nie było co ratować, trzymały się tylko na kamieniu, a po jego oczyszczeniu wszystkie się ruszały. Musiały ją bardzo boleć

Dajemy jej przez kilka dni tylko mokre - Kattovita sensitive ( jeśli będzie chco=iała go jeść ) I koniecznie immunit 0.5 kapsułki.
We wtorek musi dostać zastrzyk z antybiotyku ( jest w szafce w jej pokoiku - biała zawiesina - w strzykawce )
W piątek ma jechać na kontrolę
Rane psikamy jak zwykle
Mike - opuścił klatkę i zamieszkał w pokoiku Li. Rana na pyszczku jest paskudna

Podjadę we wtorek i podam zastrzyki jemu i Psotce, ale będę po pracy czyli ok 17:30
Klatka Mikea odkażona, tak samo kuweta i łopatka.
Zrobiłąm jedno pranie, na więcej nie wystarczyło mi czasu.
Bunia ma apetyt, nos rozorany od transportera. Iza wymieniła jej dziś kocyki na podkłądy, bo ona kicha jakoś dziwnie, jakby była na coś uczulona, a nie chora... Przy mnie puściła jedną serię i jeden pojedyńczy "kich" Nie przyjrZałam się oczku, już mi wyleciało z glowy

Spędziłam dziś z Julką dobre półtorej godziny na namawianiu jej do jedzenia

Jest potwornie chuda

Na ogólnym głód totalny, zwłąszcza Trio chciało mnie zjeść żywcem jak tylko przekroczyłąm próg kociarni. Potem musiałam przypilnować by Lubo coś zjadł, bo ta trójce dopada w sekundę do każdej miski, jaka się pojawia w zasięgu ich wzroku

Ptyś mnie dziś zaszczycił widokiem dopiero pod koniec dyżuru, cały dzień przesiedział za kanapą - tam też ładnie zjadł mokre razem z urinovetem