Długie światła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Dobrze, że Michał był
Ziemosław pisze:Dzisiaj na obiad kotleciki z kaszy gryczanej i ciecierzycy
Na spacerze Scooby podszedł powąchać nogę jakkiegoś starego dziada a ten go kopnął i zaczął ryja drzeć że pies go ugryzłno normalnie bym rozszarpała, Michał do niego skoczył też ale nie warto... Biedny Skubuś potem się bał ale na pocieszenie kupiliśmy mu wędzoną raciczkę w zoologicznym.
Ziemosław pisze:Nie zdążył mu nic zrobić. Jakby pies chociaż pisnął to Michał by dziadowi nie przepuścił, ja też.
MaryLux pisze:MryczórRzuć we mnie kiedyś pizzą (możesz przez okno)
Moli25 pisze:MaryLux pisze:MryczórRzuć we mnie kiedyś pizzą (możesz przez okno)
To pisałam ja, uzależniona od Pizzy MaryLux
Ps
Kiedy do mnie przyjedziesz na pizzę?
MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:MryczórRzuć we mnie kiedyś pizzą (możesz przez okno)
Ps
A kiedy mogę?
Magda mieszka tak blisko ode mnie, że parę razy w tygodniu przechodzę jej pod oknami
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:MryczórRzuć we mnie kiedyś pizzą (możesz przez okno)
Ps
A kiedy mogę?
Magda mieszka tak blisko ode mnie, że parę razy w tygodniu przechodzę jej pod oknami
Kiedy chcesz
Zgarnij Magdę, Anię i wpadajcie
MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:MryczórRzuć we mnie kiedyś pizzą (możesz przez okno)
Ps
A kiedy mogę?
Kiedy chcesz
Ja mogę nawet jutro (nie gna mnie nic na Stabłowice![]()
![]()
)
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:To pisałam ja, uzależniona od Pizzy MaryLux
Ps
A kiedy mogę?
Kiedy chcesz
Ja mogę nawet jutro (nie gna mnie nic na Stabłowice![]()
![]()
)
A w jakiej godzinie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 417 gości