Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Moli - czyli przepis znany i lubiany jak widaćja też robie z podwójnej porcji,na dużą blaszkę. Proste ciacho do zrobienia i bardzo smaczną pizzę się robi. Hmm, drożdże świeże jeżeli o ten przepis chodzi
Ziemosław pisze:ser_Kociątko pisze:Bez psa?
Szkoda![]()
On się ostatnio dziwnie zachowuje na spacerach. Bardzo się wystraszył parę dni temu jak przechodziliśmy obok drzwi, które trzasnęły, i nie chce wychodzić na dwór, trzeba go ciągnąć. Poza tym on kilka razy był brany na wyjazd do rodziny i tam się zachowywał inaczej niż w domu, szczekał więcej i nawet chciał hapać zębami. Nie chcemy żeby komuś od Was stała się krzywda
ser_Kociątko pisze:To może weźmiesz Emi do nas?
Ziemosław pisze:Jeżeli jako egzaminator, to chyba nie tak źle
A jaki zawód?
Hannah12 pisze:Ziemosław pisze:Jeżeli jako egzaminator, to chyba nie tak źle
A jaki zawód?
Zdający nie.. Technik Informatyk, kwalifikacja e. 14 tworzenie aplikacji internetowych i baz danych, administrowanie bazami.
Ziemosław pisze:Hannah12 pisze:Ziemosław pisze:Jeżeli jako egzaminator, to chyba nie tak źle
A jaki zawód?
Zdający nie.. Technik Informatyk, kwalifikacja e. 14 tworzenie aplikacji internetowych i baz danych, administrowanie bazami.
A to ciekawepodpada pod moje zainteresowania
Hannah12 pisze:Ziemosław pisze:Hannah12 pisze:Ziemosław pisze:Jeżeli jako egzaminator, to chyba nie tak źle
A jaki zawód?
A to ciekawepodpada pod moje zainteresowania
Tak mi się zachciało przed emeryturą uczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, zuzia115 i 388 gości